Sjovt, billige aktiviteter for børn i lansing, michigan

Det er ikke nyheder, at børn har brug for underholdende. Hvorfor er legetøj, videospil og forlystelsesparker uendeligt populære? Det kan dog ofte blive udfordrende og dyrt at finde barnespecifikke bestræbelser. I Lansing, Michigan kan børnene nyde en række aktiviteter, der er billige og sjove.

Hawk Island County Park

Hawk Island County Park, der ligger på Cavanaugh Road i South Lansing, tilbyder børnene et utal af ting at lave. Parken har en stor dam med en sandstrand til svømning, sejlsport og fiskeri. Lansing beboere betaler en $ 2 køretøj gebyr, og ikke-residenter er opkrævet $ 4. Besøgende kan leje robåd eller pedalbåde. Parken har også en Splash Pad, hvor vand skyder fra jets, slanger og springvand til børn at løbe igennem og lege i.

Potter Park Zoo

Dyrelskere bør meander til Potter Park Zoo på Pennsylvania Avenue i Lansing, MI. Den 58-hektar store zoo er åben året rundt og giver et hjem for mere end 450 dyr. Børn i alderen 3 til 16 år betaler kun $ 2 adgang, og børn under 3 år er gratis. Zoo udstillinger omfatter Wings fra Down Under (400 fugle i fri flyvning), Farmyard EdVentures (husdyr fra hele verden), Feline og Primate House (sne leoparder, afrikanske løver og meget mere), og flere andre udstillinger, hvor børnene kan se Reptiler, ulve og lige koralrev.

Familie Aquatic Center

Familie Aquatic Center, i East Lansing, Michigan, er en 3.000 kvadratmeter splash park. Børnene kan nyde en 140-fods vandrutschebane, en 190-fods rutschebane, en splash park, et solterrasse, dykkerborde og mange andre vandrelaterede faciliteter. Daglige gebyrer spænder fra $ 8 per dag for ikke-residenter til $ 4 for seniorer og småbørn. Langsigtede passerer er også tilgængelige. Aquatic Center er placeret på 6400 Abbot Road i East Lansing, Michigan.

Indtryk 5 Center

Impression 5 Science Center er en hånd på læringsanlæg designet til at lære børn om deres verden. Centret har mange udstillinger som Bubble Room hvor børnene kan bruge centerets klæbende bobleopløsning til at lave gigantiske frie flydende bobler. Yderligere udstillinger omfatter blandt andet vandrummet, de jungle øje og enkle maskiner. Omkostninger til børn er “betal din alder” indtil 5 år. Omkostningerne forbliver derefter på 5 USD for studerende og voksne. Centret er placeret på 200 Museum Drive i Lansing, Michigan.

Burchfield Park

Lansing området har mange parker for børn at nyde for lidt eller ingen omkostninger. Burchfield Park i Holt (syd for Lansing) giver en lang række mulige aktiviteter for børn om vinteren og sommeren. Inkluderet i parken faciliteter er kano landinger, vandrestier, en softball diamant og volleyball område. Om vinteren tilbyder parken langrend ski udlejning, en kælkbane og slædehøje.