Hjem retsmidler for detox og vægttab

Sundhedspraksis mener, at afgiftningsmetoder kan hjælpe med til at øge vægttabet. Ifølge “New Medicine: Complete Family Health Guide” – redigeret af en klinisk professor i medicin ved University of Arizona School of Medicine og en førende praktiserende læge inden for integreret medicin – overvåger det moderne samfund kroppen med toksiner. Giftig overbelastning gør det svært for alle systemer at fungere ordentligt, herunder din krops afgiftningssystem. Som følge heraf kan du støde på bivirkninger som træthed, hovedpine og vægtøgning.

Hvad er detox?

Afgiftning indebærer forskellige processer, der hjælper med at mindske eller fjerne den giftige kvalitet af forbindelser og fjerne dem fra din krop, ifølge Jacqueline Krohn og Frances Taylor, forfattere af “Natural Detoxification.” De påpeger også, at “depuration”, hvilket betyder at Rense eller rense, er et mere præcist udtryk for de processer, der bruges til at fjerne toksiner fra kroppen.

Metoder

Afgiftning kan omfatte metoder som fasting eller saftning, som kræver brug af en juicer for at hjælpe med at frigøre næringsfordelene ved grøntsager og frugter, ifølge Brenda Watson, forfatter af “The Detox Strategy.” Øget forbrug af fibrøse fødevarer som grøntsager, frugter, Korn, nødder og frø er også en del af en detox kost. Øvelse betragtes også som en afgiftningsmetode. Ifølge Taylor og Watson øger træningen blodcirkulationen og hjælper med at frigive toksiner gennem sved. Holistisk hjemme-detox behandlinger omfatter saunaer og varme bade.

Detox og vægttab

Manglende vægt uden afgiftning kan være kontraproduktivt, ifølge Ann Louise Gittleman, forfatter af “The Fast Track One-Day Detox Diet.” Som hun forklarer, når du taber, frigiver din krop toksiner, der blev opbevaret i fedt. Hun anbefaler at gøre afgiftning afgørende, når du forsøger at tabe sig. Desuden reducerer afgiftning din eksponering for fødevarer, der indeholder kemikalier, der forstyrrer hormonal aktivitet og metabolisme i din krop, ifølge Gittleman.

Beviser

Undersøgelser har undersøgt forskellige komponenter af afgiftning og vist deres fordele på forskellige aspekter af vægttab. For eksempel viste en undersøgelse offentliggjort i Journal of Lipid Research i 2010 en sammenhæng mellem kost-cholesterol og vægtforøgelse. Detox kost ingredienser som fiber og tranebærsaft hjælpe lavere kolesteroltal. I en undersøgelse, der blev offentliggjort i februar 2010-udgaven af ​​American Journal of Clinical Nutrition, konkluderede forskere, at et højere indtag af fiber, især kornfibre, kan være til gavn for at forhindre gevinster i kropsvægt og taljenomkreds.

Advarsel

Hvis du har en medicinsk tilstand, må du ikke foretage ændringer i kosten uden først at konsultere din læge. Vær opmærksom på, at afgiftningsmetoder kan forårsage bivirkninger som hovedpine, dehydrering, træthed og søvnløshed.