Gør en komplet lever rens

Mange mennesker vender sig til en leverrensning for at forbedre heden og tabe sig. Leveren fjerner toksiner fra din krop, grundlæggende fungere som dets filter. Din lever kan blive overarbejde på grund af mange faktorer, herunder hormoner, miljøforurening, herunder pesticider, koffein, alkohol, sukker og sødestoffer, transfedt eller stoffer. Leveren kan ikke metabolisere fedt korrekt, når det er stresset. En overarbejdet lever kan også føre til acne, hormonelle ubalancer, herunder PMS, vanskeligheder med at fordøje fedt, flatulens og oppustethed, træthed efter at have spist, svage sener og muskler, irritabilitet eller raseri og depression. Rensning af leveren kan hjælpe, men det skal gøres omhyggeligt for at undgå frigivelse af skadelige toksiner i blodbanen, advarer Ann Louise Gittleman, Ph.D., forfatter af “The Fast Track Detox Diet”.

Skær ud ting, der stresser din lever og sænker dit stofskifte. Disse omfatter alle former for sukker, kunstige sødemidler, over-the-counter medicin, koffein, transfedt, sodavand, forarbejdede fødevarer, raffinerede kulhydrater, herunder hvid ris, gluten, mælk og ost og fødevarer fremstillet af dem, sojaproteinisolater og for mange Kulhydrater generelt.

Spis mad, der vil støtte din lever dagligt i en uge. Gittleman anbefaler dig at vælge en mad fra hver af de følgende fem grupper dagligt. Du har brug for en 1 kop servering af en cruciferous grøntsag, som omfatter kål, broccoli eller broccoli spirer, spire eller blomkål. For det andet, tilføj en grøn løvfrugt eller urt: sennepgrønne, mælkebøttegrønt, chard, cilantro, kale, vandkoge, persille, sukkerroer eller collards. For det tredje, forbruge en appelsin eller halv saften af ​​en citron eller lime. For det fjerde, spis en svovlrig mad: en hvidløgskage, ½ kop løg, to æg eller ¼ kop daikon radise. Til sidst forbruges en leverhelende mad: en hel eller fire kogte artiskokhjerter, ½ kop asparges, 2 selleri stilke, en 20 g servering af valleprotein, 1 kop rødder, 1 til 2 kopper mælkebøtte te eller 1 til 2 tsk. Gærflager.

Brug samme uge til at støtte din kolon for at forberede din rensning. Hver dag vælger man at spise to kolon-støttende fødevarer: 2 tsk. Pulveriserede psylliumskaller i vand, 1 kop bær, 2 til 3 el. Hørfrø, et rå æble, en rå gulerod eller en rå pære.

Spis de rigtige fedtstoffer, få to daglige portioner af protein og drik halvdelen af ​​din kropsvægt i vand i løbet af din forberedelsesperiode. Tag i 2 spsk. Af olivenolie eller hørfrøolie dagligt. Proteiner omfatter fedtfattigt, græsfodret oksekød, omega-3 beriget æg, skinless kylling eller kalkun, lam eller fisk.

Hurtig i en dag: Alternativt drikker 1 kop vand og 1 til 1 1/2 kopper “mirakel juice” hver time. Også gøre 20 minutter lys motion, såsom at tage en tur. For at lave din saft, køb 100 procent tranebærsaft og bland 8 oz. Saft med 56 oz. Filtreret vand. Bring til en let koge og reducer varmen. Tilsæt 1/4 tsk. Hver ingefær og muskatnød og ½ tsk. stødt kanel. Smør 20 minutter før tilsætning af ¾ kop appelsinsaft, ¼ kop citronsaft og stevia til smag. Når du står op om morgenen, skal du også forbruge enten 2 tsk. Pulveriserede psylliumskaller i vand, eller 2 til 3 ss. Malet eller malet hørfrø blandet i din saft eller vand. Gentag dette ved slutningen af ​​dagen.

Fortsæt med at undgå leverspændinger i tre dage efter din detox og spis for at støtte din lever igen. Manglende dette trin kan forårsage de toksiner du har frigivet i blodbanen for at blive i din krop, hvilket resulterer i værre symptomer, end du begyndte med. Følg det samme madregime, som du plejede at forberede til din rensning, og sørg for at drikke halvdelen af ​​din kropsvægt i vand. Tilsæt en daglig probiotisk mad – enten ½ kops surkål eller 1 kop yoghurt. Fra og med dag to skal du også tage et saltsyretilskud før hvert måltid. Den du vælger, skal have mindst 500 mg betainehydrochlorid, 130 mg pepsin og 50 mg ox gallekstrakt.

Efter din rensning kan du fortsætte med at støtte din lever på flere måder. Fortsæt med at forbruge lever-støtte fødevarer. Vælg krydderier, der hjælper leveren lsuch som spidskommen, koriander, hvidløg, ingefær og gurkemeje. Sørg for at få din omega 3, fundet i linfrø og chia og omega 6s. Konjugeret linolsyre kan tages som et tilskud eller findes i græsfødt oksekød. Hvis supplerende anbefaler Gittleman at tage en dosis på 1000 mg tre gange om dagen.

Fortsæt med at drikke tranebærsaft, fordi det hjælper med at holde din leverens afgiftningsveje åben. Brug 1 kop 100 procent tranebærsaft hver dag. Også drikke citronsaft i varmt vand hver dag. Citroner og limer både forfrisker leveren og hjælper med at flydende fedt, hvilket hjælper med at skylle det fra dit system hurtigere.

Vælg blandt andet detoxværktøjer, der er blide nok til daglig brug. Æblecidereddike eddikesyre stimulerer stofskiftet. Brug op til 2 tsk. Daglig blandet i vand eller salat dressing. Også drikke mælkebøtte te, og / eller tage 200 mg hver af mælketården og Oregon druerød i tillægsform. Barbær og “liver tonic” er andre navne til Oregon druemost.