Håndmassage for hovedpine

Mange mennesker når til medicin for at lette hovedpine. Imidlertid kan den gamle kunst af zoneterapi tilvejebringe naturlig, og endnu mere øjeblikkelig lindring, siger Safe Alternative Medicine. Dine fødder er mest forbundet med zoneterapi, men dine hænder har mange af de samme forbindelser til andre dele af din krop og er generelt lettere at nå. Enkle hånd manipulationsøvelser kan ikke helbrede hovedpine i det hele taget, men altMD siger, at de kan give dig lidt lindring – og de er nemme at gøre på farten.

Om Zoneterapi

Ifølge Safe Alternative Medicine er der punkter på dine hænder og fødder, der direkte vedrører bestemte dele af din krop, med den venstre del af din hånd, der påvirker den venstre del af din krop og de højre sider af dine hænder og krop er forbundet. Ved at massere disse områder på dine hænder kan du forbedre omsætningen til den tilsvarende kropsdel ​​eller organ og aflaste spændingen.

Brug af Zoneterapi sikkert

Denne form for terapi er ikke invasiv, og Safe Alternative Medicine antyder, at det kan være særligt nyttigt, hvis du ikke kan bruge andre behandlinger som medicin. Men stop, hvis du føler dig nogen smerte, når du gør disse øvelser. AltMD anbefaler også at bruge zoneterapi med forsigtighed – eller undgå det helt – hvis du har tilstande som infektionssygdom eller dyb venetrombose, og hvis du er gravid eller regelmæssigt bruger stærkt smertestillende medicin.

Hovedpine og dine hænder

AltMD siger den kødfulde del mellem din tommelfinger og pegefinger og tommelfingeren kan give generel hovedpine relief. Toppen af ​​hver finger, med undtagelse af tommelfingeren, kan give dig en smule relief fra sinus hovedpine, og siderne og basen af ​​hver finger kan slappe af en spændt hals og skuldre, hvilket er en almindelig årsag til hovedpine.

Arbejder på nettet af din hånd

Nøglen, siger hovedpineeksperten, er at finde den smukkeste stedet i nettet mellem tommelfingeren og pegefingeren, og brug derefter tommelfingeren og pegefingeren i den anden hånd til at klemme på dette punkt. Hold og tag et par langsomme, dybe vejrtræk, før du slipper ud, og gentag derefter på din anden hånd.

Palm Massage

En god måde at få en all-over håndmassage på, der kan give overhovedet hovedpine relief, er at forsigtigt rulle en golfbold mellem dine palmer, siger Safe Alternative Medicine. Sørg for, at bolden masserer hver del af dine hænder, især baserne og toppen af ​​dine fingre, som er hovedpine-lindrende hot spots.