Hvor mange kalorier brændes i en nybegynder pilates klasse?

Pilates øvelser involverer muskulære sammentrækninger, der brænder kalorier, med fokus på øget styrke, fleksibilitet og udholdenhed samt forbedring af kropsholdning ved at styrke musklerne i underlivet og ryggen. En Pilates træning anses for lav effekt, med mindre belastning på leddene. Pilates kan udføres på gulvet med en øvelsesmåtte uden brug af specialudstyr.

Fælles Pilates bevægelser kombinerer squats, crunches, lunges og pushups, som gøres langsomt og opretholder den rigtige form præcist, snarere end med øget hastighed og antal gentagelser. Disse bevægelser fokuserer på individuelle muskler og muskelgrupper. Du vil tone dine muskler og hjælpe med at forhindre skader på dine muskler, samt bidrage til at forbedre nogle almindelige smerter på grund af dårlig kropsholdning og inaktivitet, såsom kronisk lændesmerter.

Antallet af kalorier brændt i begynderklassen afhænger af din vægt og højde. Længere og tyngre øvere vil sandsynligvis forbrænde flere kalorier, forudsat korrekt træningsform. Det afhænger også af den tid, du udøver. Ifølge ILiveSlim.com vil en times nybegynder Pilates øvelser forbrænde kalorier baseret på en persons vægt som følger: 125 lbs., 120 kalorier, 150 lbs., 252 kalorier, 175 lbs., 294 kalorier og 200 lbs., 336 kalorier.

På matematøvelser har antallet af muskler, der anvendes under rutinen, en effekt på antallet af kalorier, du vil tabe. Når du ligger på ryggen eller i ryglæn, er øvelserne enklere, hvilket svarer til færre kalorier, der er brændt. Når du bruger muskler og muskelgrupper, som du ikke regelmæssigt bruger, kan du forvente at forbrænde flere kalorier.

Pilates betragtes som en lav-træningsøvelse rutine, og nybegynder Pilates øvelser må ikke brænde så mange kalorier. Ifølge en artikel i “O” magasinet kan en 50 minutters Pilates træning for begyndere forbrænde 175 kalorier. Opbygning af udholdenhed, styrke og fleksibilitet i kerne musklerne – hofter, buk og ryg – er de vigtigste fordele ved Pilates. Længden af ​​dine muskler vil blive bedre, din mave bliver fastere og fladere, og du vil udvikle en stærk ryg, der vil forbedre din kropsholdning.

Pilates bevægelser

Beregnet kalorier forbrændt for begynderklasse

Overvejelser

Forventninger