Hvordan man spiser en mango frø

Mango er rig på vitaminer C og A og er fremragende i frugt smoothies og protein shakes, især hvis du fryser mango i forvejen. Du kan bestemt suge, slurp og spise frugt og fiber lige uden for et mango frø uden at rive ind i frøet og fordøje det. Frøet af en umodne, grønne mango er blød og kan let klippes med en kniv i forhold til det hårde, fibrøse frø af en moden mango.

Bare grave i

Skyl og skrub huden af ​​en moden mango grundigt med en svamp og sæbevand. Skyl sæbe af.

Prim og korrekt

Sink toppen af ​​dine tænder ind i mangohuden, tag den med dine nederste tænder for at skræl huden væk fra mango frøet. Gentag dette for at fjerne to strimler af huden, hvilket skaber en stor overflade af synligt kød.

Bide i kødet som du ville et skrællet æble. Fortsæt med at strippe mango med dine tænder og spis kødet mens du går.

Hold en kort ende af en mango frø med fingre og negle, indpakning dine tænder og læber rundt i den modsatte ende. Træk dine tænder i denne ende, når du trækker mango frøet ud af munden, skraber væk på det resterende kød og fiber. Drej mango frøet rundt for at skrabe i den anden ende med dine tænder.

Hold en kort ende af en mango med fingrene i hver hånd, så bid og skrab dine tænder over midten af ​​frøet.

Fortsæt med at spise mango frøene i hver ende og langs midten, og sug så meget af kødet af frøet som muligt.

Hold en renset mango, så den ene lange, smalle kant af mango er imod et skærebræt. Brug en kniv til at skære mango noget uden for midten, fjerne en plade af mango hud og kød. Drej mango på den samme side 180 grader til venstre og skåret af en anden stor plade.

Placer Mangos mindste punkt på skærebrættet, og skær derefter af hver smalle side af mango. Score pladerne af mango i terninger uden at skære gennem huden. Bøj pladerne for at åbne den skårne frugt, så du let kan bide ind i kødet og fjerne den fra huden.

Afskær huden ved den brede spids af mango, hvor stammen en gang voksede. Bid til og suge kødet af dette, da det er den sødeste del omkring det modne mangofrø. Bid og sug rundt om mango frø for at fjerne resterende kød.