Hvordan stopper jeg en 4-månedig baby’s hoste?

Mange ting kan forårsage din barns hoste, herunder forkølelse, åndedrætsvirus, croup, allergi eller kighoste. Hans læge kan anbefale behandling, der er specifik for hans tilstand, men i mellemtiden kan du bruge en række forskellige midler til at hjælpe med at lindre hans hoste hjemme.

Damp

Tænd varmt vand i brusebadet og luk døren til dit badeværelse. Lad rummet fylde med damp, og sid derefter med din baby i ca. 20 minutter. Kids Health siger, at vejrtrækning i dampen kan hjælpe din baby til at trække vejret lettere og reducere hendes hoste. For at hjælpe med at passere tiden, prøv at læse hende en bog eller lege stille med et legetøj.

Miljø

Du kan hjælpe med at reducere din barns hoste ved at gøre sit miljø mere behageligt. En kølig tågefordamper i hans rum kan bidrage til at sætte fugt i luften og reducere hans overbelastning. Du bør også holde ham væk fra triggere, der kan gøre hans host værre, såsom luftforfrisker, kæledyr og røg.

Tilbage tapping

Du kan hjælpe med at lindre din barns vedholdende hoste ved at hjælpe hende med at eliminere slimet, der forårsager overbelastning. Friske børn anbefaler, at du lægger hende nedad på tværs af knæene og forsigtigt tapper midt på ryggen. Du kan også sætte hende op i dit skød og læn dig hende fremad, mens du forsigtigt slår hendes ryg. Dette vil hjælpe hende til effektivt at hoste op i slimhinden, der gør hende syg.

Usikre Retsmidler

Babycenter siger, at mange hoste- og kolde medicin er ineffektive og farlige for babyer, så sørg for at spørge din barns læge om hoste. Selv om honning kan være beroligende for en hals, der er såre ved hoste, bør honning ikke gives til babyer under 1 år. Undgå at give din baby hoste også, da de er en kvælningsfare.

anbefalinger

Hvis din baby er under 3 måneder eller hendes hoste ikke forbedrer sig efter en uge, skal du ringe til lægen. Babycenter siger at du også bør konsultere en læge, hvis hun har feber, synes at have problemer med at trække vejret eller er vejrtrækning.