Hvordan man blæser slim ud af en nyfødtes næse

Nyfødte kan opleve overbelastning af forskellige årsager, herunder sygdom og allergi. Congestion kan forstyrre din babys evne til at fodre og forårsage hendes generelle ubehag. Da babyer mangler de færdigheder og evner, der er nødvendige for at blæse deres egne næser, skal du rydde dit barns næsepassager til hende. Denne proces er enkel og en vigtig færdighed for enhver ny forælder at lære. Rådfør dig med din børnelæge, hvis din barns trængsel rydder om 1 til 2 dage.

Placer din baby på ryggen på en flad overflade, såsom hans skiftbord. Klem 1 dråbe saltvand i hver af næseborene. Saltvand vil væske slim, hvilket gør det lettere at fjerne.

Klem nasal aspiratoren, så pæren er trykket ned. Sæt nasal aspiratoren forsigtigt ind i midten af ​​en af ​​dine barns næsebor og slip pæren. Pæren åbner, suger luft og slim i den. Fjern nasal aspiratoren fra din barns næsebor og gentag processen i hans andet næsebor.

Vurder dine babyers vejrtrækning, når du har fjernet slim fra begge næsebor. Fortsæt med at sugge slimmet fra hans næse, indtil han kan trække vejret komfortabelt.