Hvordan man kan slippe af med en zit, der ikke har overflade

Ofte vil du mærke ømhed og hævelse, før en zit faktisk vises på dit ansigt. Hvis det ikke er markeret, kan det blive en stor bums, der ikke går væk i dage eller uger. Pimples reagerer på behandling, selv før de er overflade, så ved at handle hurtigt, kan du stoppe denne plet i sine spor. Hjem retsmidler og acne medicin forværrer usurfaced acne ved unclogging porer, dræber bakterier og reducerer hævelse.

Sug en vaskeklud i varmt vand, og tryk det derefter mod den usikrede bums i 30 sekunder. Skyl vaskekluden med mere varmt vand og hold det igen mod huden igen. Varmen åbner porer, så du lettere kan behandle underhudssæder.

Fugt en bomuldskugle i hvid eddike eller citronsaft – begge antiseptiske midler – så blække pimpleet med det et par gange.

Sæt en isterning i et papirhåndklæde eller væv. Tryk isterningen forsigtigt mod kimen i et eller to minutter for at mindske hævelsen.

Stejl en tepose i varmt vand i flere minutter. Fjern tepose og lad det afkøle lidt, og tør derefter pimpleen med den. Tanninerne i te hjælper med at lette betændelsen. Te kan også trække skjulte bums på overfladen af ​​din hud, så andre behandlinger kan fungere mere effektivt. Sort te indeholder en høj mængde tanniner, men andre typer te vil også fungere.

Kombinér 1/2 tsk mælk og 1 tsk pulveriseret bryggers gær i en skål. Bland godt. Påfør pastaen til pletten, inden du går i seng, så skyll den af ​​om morgenen. Gær dræber acne-forårsager bakterier, og mælkesyre i mælk hjælper betændelse.

Dab en lille mængde af benzoylperoxid acne medicin på bums for at rydde under huden bumser hurtigt. Påfør en ikke-komedogen fugtighedscreme efter brug af behandlingen for at undgå tør hud. Tea tree olie fungerer på samme måde som benzoylperoxid – men det gør ikke jobbet så hurtigt.