Hvordan man laver kødfri prime ribben stege med at slukke for ovnen

De fleste kokke drager fordel af madlavning, hvilket blot betyder at fjerne kød fra den oprindelige varmekilde, inden den når den ønskede indre temperatur for at lade resterende varme afslutte jobbet. Du kan anvende overføringslavning i større målestok og koge store stykker kød, såsom udbenet prime rib, til medium-sjældne ved hjælp af en teknik kaldet “restvarme ristning.” Under resterende varmestegning opvarmes varmluften i ovnen efter en initial sear ved 500 grader Fahrenheit, koger hovedribben til 135 F eller medium-sjælden. Restvarme ristning kræver mindre aktiv tilberedningstid end højstemperatur ristning, og den koger også prime ribben mere jævnt.

Tør ribben med papirhåndklæder 24 timer før du vil lave mad. Liberalt sæson prime ribben på alle sider – den fede cap, forsiden, bagsiden, siderne og bunden – med kosher salt og masser det grundigt.

Sæt hovedribben i en lav skål eller på en bakke. Opbevar primer i køleskabet i 24 timer, afdækket.

Tag den primære ribben ud af køleskabet 2 til 4 timer, før du vil lave mad. Lad det sidde ud, indtil det når stuetemperatur, ca. 2 til 3 timer for en 2- til 4-pund stegt og 3 til 4 timer til en 4- til 8-pund stegt.

Ovnen opvarmes til 500 grader Fahrenheit. Hvis du har en konvektionsovn, skal du betjene den med konvektionsventilatoren slukket.

Sæt prime ribben på et stege rack sæt i en dyb stegepande. Placer hovedribben på mellemstativet, når ovnen når 500 F.

Rist prime ribben i 5 minutter pr. Pund. For eksempel, hvis du har en 6 pund udbenet prime rib, skal du stege den i 30 minutter ved 500 F. Indstil ovntimeren for at advare dig, når du skal dræbe varmen.

Sluk for ovnen. Lad den primære ribbenkog fortsætte med at lave mad ved hjælp af resterende varme i 2 timer. Indstil timeren for at advare dig, når du skal fjerne hovedribben.

Tag den primære ribben ud af ovnen. Serveres først ribbenet. Du behøver ikke at lade hovedribben hvile, den resterende varmekogning sørgede for det.