Overdreven appetit og kvalme

De fleste alle kan lide den tilfredsstillende følelse af mæthed, eller føler sig “fuld” efter et måltid. For nogle individer er denne følelse flygtig, hvilket fører til følelsen af ​​at være sulten hele tiden såvel som en følelse af markeret kvalme, når de ikke spiser. Selvom det er meget ubehageligt, er der måder at løse situationen på.

Undgå konventionen

Den meste af den moderne verden sætter folk på en tidsplan, når det kommer til måltider, hvor man sætter “reglen” på tre firkantede måltider om dagen. Over tid lærer hjernen, at mad kun kommer på bestemte tidspunkter, mens biologisk kan din krop bucking dette indre ur og måske have brug for kalorier på det tidspunkt. Dette gælder især for dem med højt metabolisme. Ifølge Dr. Michelle May er nøglen til at overvinde dette lærte sultrespons at være opmærksom på, når du faktisk føler sultpangs. Når de sker, har du en let snack til at tide dig over og måske ændre dine måltider til før eller senere.

Skift din kost

Der er rigeligt sagt om farerne ved fastfood, fra at være forbundet med fedme til visse typer fordøjelseskanaler. I forbindelse med konstant følelser af sult og den ledsagende kvalme er det forberedelsen af ​​den mad, der holder nøglen. Når blodsukkerniveauet falder, udløser kroppen sultpangs. Forarbejdet fastfood og mange “varme og spise” mikrobølge måltider forårsager en stigning i insulinproduktionen, som kroppen bruger op ganske hurtigt, hvilket igen forårsager bugspytkirtlen – kroppens insulinproducent – for at få mere insulin. Dette fører til pigge i insulinproduktion, som er fejlagtigt tolket som sultpangs, hvilket gør den enkelte føler sult med meget mere regelmæssighed. Modgiften er enkel: Kok dine egne måltider, kun ved hjælp af de friskeste, ikke-forarbejdede ingredienser, du kan klare.

Få nok kalorier

For dem med høje stofskifte er chancerne ikke nok, kalorier bliver indtaget, hvilket igen udløser kroppen til at have mere mad. Dette er dobbelt så for højt aktive personer, der engagerer sig i lange løb med regelmæssig motion, som cyklister eller marathoner. Den gennemsnitlige sunde voksen har brug for ca. 2.000 kalorier, jo mere aktiv er personen, jo flere kalorier er der brug for. Vær opmærksom på, hvad du spiser og tæller kalorier, og måske tilføje yderligere 500 kalorier dagligt. Husk at også spise en lille mængde sunde fedtstoffer fra olivenolie, nødder, fede fisk eller avocadoer, da fedt udløser følelser af fylde.

Tjek med din læge

I nogle tilfælde kan en mere alvorlig underliggende sygdom være skyldig, hovedsagelig diabetes, der har to forskelle, type 1 eller type 2. Den første type er genetisk arvet, så nogle personer må ikke være opmærksomme på deres familiehelsearhistorie. Type 2 er en tilstand, der kan undgås, hvis personen spiser ansvarligt og opretholder en sund kropsvægt, men når det er blevet diagnosticeret, er der ingen kur. Nøglen til hver type er at bestille en simpel blodprøve fra din læge, som vil kunne diagnosticere diabetiske eller diabetiske forhold korrekt og ordinere motion, ordentlig kost og insulin, hvis tilstanden er alvorlig nok.