Urte retsmidler til nasal polypper

Næsepolypper er små godartede vækst i dine bihulheder. De kan udvikle sig, hvis du har haft kronisk betændte bihuler på grund af astma, allergi, tilbagevendende infektion eller bihulebetændelse. Hvis de vokser stort nok, kan de forårsage vejrtrækningsbesvær og infektioner. Symptomer på næsepolypper kan omfatte postnasal dryp, hovedpine, tøs næse, kløende øjne og snorken. Urter kan hjælpe med at lindre næsepolypper naturligt. Kontakt din sundhedspleje, før du starter behandling med urte.

Herbal Actions

Urter til næsepolypper arbejder på forskellige måder. Anti-inflammatoriske urter vil reducere betændelsen i dine næsepassager og bihuler. Antimikrobielle urter kan hjælpe med at bekæmpe enhver vedvarende infektion, der kan forårsage dine polypper. Tjek med en kvalificeret læge for rådgivning om dosering og forberedelse af naturlægemidler til nasepolypper.

Xanthium

Xanthium eller Xanthium sibiricum er en østasiatisk urt, også kendt som “cang er zi” og “fructus xanthi” i traditionel kinesisk medicin eller TCM. Healers bruger den tørrede bur til behandling af rhinitis, bihulebetændelse, næsestop og nasepolypper. I hendes “The Holistic Herbal Directory” anbefaler urtekonsulent Penelope Ody xanthium til at rydde vind og fugt – TCM-forklaringen til nasepolypper – og åbne sinuspassager. Xanthium er en ingrediens i “Bi Yuan Wan”, en TCM-formel til krympende nasepolypper. Brug ikke denne urt, hvis du har diabetes eller allergi over for planter i Aster-familien.

Gyldensegl

Goldenseal, eller Hydrastis canadensis, er en nordamerikansk flerårig med en lang historie med medicinsk anvendelse. Herbalists bruger rhizome og rødder til at stoppe blødning og diarré. Urten er rig på isoquinolinalkaloider, som er potente antimikrobielle og antiinflammatoriske kemikalier. Herbalist Christopher Hobbs anbefaler kølig goldenseal te, der anvendes som en snus eller inhalant til nasepolypper, fordi det vil virke på inficerede slimhinder og reducere inflammation. Goldenseal kan påvirke livmoderen, så tag det ikke ind, hvis du er gravid.

Cayenne

Cayenne, eller Capsicum annuum, er en rød chili peber fundet i hele Nord- og Sydamerika. Herbalists bruger det til at stimulere omsætning og styrke kapillærerne. Peberen er rig på et kemikalie kaldet capsaicin, som har anti-smerte og stypiske handlinger. En undersøgelse offentliggjort i marts 2000-udgaven af ​​”Acta Otolaryngologica” viste, at en applikation af capsaicin, der blev sprøjtet ind i næsepassagerne, krympede polypper til patienter med svær sinonasal polyposis, der tillod dem at trække vejret lettere. Cayenne kan forårsage irritation, hvis det ikke er fortyndet nok.