Hvordan man laver et æg i en brødrister ovn

Det kan være det sidste, du overvejer at bruge til at lave et æg, men brødristerovne er mere alsidige end de synes. Nyttig til mere end ristet brød, brødristere kan bruges til at lave enkle, innovative morgenmad. Bagt æg tager lidt større anstrengelse end røræg, men tilføjer et elegant touch til dagens første måltid. De kan tilberedes i alt fra en ramekin til en udhulet rulle, kartoffel eller tomat og kan bages med en række kød, grøntsager og urter.

Kombiner 2 spsk. Spinat, 2 spsk. Ternede tomater og 1 spsk. Fetaost i bunden af ​​hver ramekin.

Knæk to æg i hver ramekin.

Stænk ægens toppe med lidt fetaost.

Sæson med friskmalet sort peber.

Placer ramekinerne i en brødristerovn sat til 350 grader Fahrenheit.

Bages æggene i ca. 10 minutter, eller indtil de hvide har sat.