Hvordan påvirker 10 pounds overvægt dit liv?

At tabe kun 10 kg. Kan have stor indflydelse på dit helbred, ifølge kardiothoracic surgeon og tv personlighed Dr. Mehmet Cengiz Oz. At være overvægtig øger risikoen for at udvikle diabetes, har kræft og lider af højt blodtryk. Personer, der er overvægtige, er mere tilbøjelige til at lide af seksuel dysfunktion og kan opleve lave selvværdsproblemer.

Smerte

Tilføjet vægt kan forværre eventuelle smerter i led eller muskler, du måske allerede har. Jo mere overvægtige du er, jo værre smerten, men selv et par ekstra pund kan lægge ekstra tryk på dine knæ. Ifølge Dr. Oz tilføjer hvert pund ækvivalenten af ​​3 kg. Af pres på dine knæ. Det betyder 10 lbs. Sætter 30 lbs. Af pres på knæ og kan øge risikoen for at udvikle slidgigt.

Højere kolesterol

Ethvert tilsat fedt i din krop vil påvirke dit kolesterol. Hvis du har 10 lbs. Ekstra, så har du sandsynligvis højere kolesterol end nogen i det sunde vægtinterval. Højt kolesterol kan føre til hjertesygdomme og øge risikoen for hjerteanfald.

Soveproblemer

At være bare 10 pund. Overvægtige kan indsnævre din luftrør, hvilket gør det vanskeligere at trække vejret. Dette kan øge din risiko for at udvikle søvnapnø. Selvom du ikke gør det, kan du stadig have problemer med at være komfortabel og måske ende med at sove i korte udbrud gennem natten og vågne regelmæssigt. Dette kan lade dig føle dig træt og såre din mentale årvågenhed næste dag.

Samlet føler

At være bare 10 pund. Overvægt kan sænke dine energiniveauer, så du bliver træt og groggy både fysisk og mentalt. Drop 10 lbs. Og dine energiniveauer kommer helt op. Du er også tilbøjelige til at føle dig mindre oppustet og ubehageligt. Da overvægt er påvirket af din luftrør, kan du måske komme ud af pusten hurtigere, selv når du gør mild motion. Hvis du har aktive unge børn eller en hund, der har brug for regelmæssig at gå, de ekstra 10 kg. Kan føle sig som en tung byrde.