Sjove aktiviteter for teenagere i Miami

Miami har ry for at være den by, der aldrig sover eller forlader stranden. Men denne tropiske lokalitet er også hjemsted for mange familie og teenager-orienterede aktiviteter og attraktioner. Uanset om du besøger Miami under varmt og dampende august eller køligt og regnfuldt februar, er der masser af underholdende distraktioner til selv den grumpeste teenager.

Museer

På grund af Miami’s rige miljømæssige ressourcer og quirky beach livsstil, vil du ikke sidde fast i kedelige museer her. Giv din teenager et valg mellem at svømme med delfiner i Miami Seaquarium, se et live alligator show på Jungle Island og snorkle på Biscane National Park. Se også på Museum of Contemporary Art og Miami Museum of Science og Space Transit Planetarium.

Everglades

Skub din teenage ud af familiens ferie kedsomhed med en hurtig luftbåd tur til Everglades. Pisk gennem dette ekspansive naturlige vidunderland med store hastigheder og hold øjenene åbne for alligatorer og andre dyreliv. Besøg Everglades Safari Park for et garanteret up-close kig på mere end 100 alligatorer og muligheden for at holde et til et foto, som din teenager vil sende til sine venner.

Miami Sports Teams

Hvis din teen er en sportsfans, har han sandsynligvis set Miami Heat spille basketball på tv. Vis ham den rigtige aftale og køb billetter til et spil på American Airlines Arena. Sæsonen varer fra november til maj. Se også på begivenhederne på Sun Life Stadium, der er hjemsted for Miami Dolphins Football og Florida Marlins baseball. Se også stadionens skema for lavsæsonbegivenheder.

Surfing

Hvilken bedre tid at slappe af på stranden, end når din teenagere giver surfing et forsøg? South Florida farvande er varmt nok, så våbendrag er ikke nødvendige, og surfeskoler florerer. Find et proff på stranden eller forskning på forhånd og opret en eftermiddag eller morgen session. Sørg for, at der er tilstrækkelig jordinstruktion, før din teenager løber ud i vandet.

Parker

Udnyt det normalt milde Miami vejr ved at besøge en af ​​dens mange parker. Husk at disse ikke er typiske forstæder parker, ordet bruges løst til at omfatte puljer og store attraktioner. Prøv rulleskøjter på rinken på Crandon Beach Park, spille tennis på Dante Fascal Park og ridse vandrutschebaner på Flamingo Park. Frugt og Spice Park er passende navngivet og omfatter mere end 500 sorter af sjældne frugter, urter og krydderier. Du kan også tage din teenage til Bayfront Park til trapeze lektioner.