Spise frugt før måltiderne

Det er ingen hemmelighed, at sund kost betyder at øge dit indtag af frugt og grøntsager. Så let som dette kan lyde, kan det være svært at sætte det i gang. Voksne har en tendens til at spise mindre end de anbefalede mængder af vigtige næringsstoffer, herunder frugter, ifølge U.S. Department of Agriculture. At spise frugt før et måltid stimulerer ikke kun ekstra frugtindtag, det kan også hjælpe dig med at styre din vægt og opfylde dine vitamin- og mineralbehov.

Spise et stykke frugt lige før dit måltid kan hjælpe med at kontrollere din spisning i løbet af måltiden. At sidde ned til et måltid, når du sulter kan føre til overspisning og overdreven kalorieindtagelse. At spise et stykke frugt før et måltid giver dig mulighed for at lægge noget, der er lavt kalorieindhold i din mave. Frugter anses for at være en fødevare med lav energi-densitet. Det betyder, at de giver en lille mængde energi, eller kalorier, til et højt volumen. At spise mad med lavt energidensitet, især før et måltid, hjælper med at reducere dit samlede kalorieindtag, hvilket gør det muligt at kontrollere vægten.

At spise frugt før et måltid øger dit indtag af fiber til det måltid, fordi de fleste frugter er høje i fiber. Når du spiser fiber, føler du dig fyldigere i længere tid, fordi fiber nedsætter fordøjelsen. Det hjælper også med at blokere absorptionen af ​​fedt og kolesterol, hvilket gør dit måltid så meget bedre for dig. Hvis du er diabetiker betyder fiber i dit måltid langsommere fordøjelse og en langsommere frigivelse af glukose i blodbanen. Når dette sker, er din glukose bedre styret. Højfibre frugtkilder omfatter æbler og pærer med huden på, hindbær og bananer.

Den optimale måde at få alle de vitaminer og mineraler, din krop har brug for, er gennem din kost. Tilføjelse af frugt til din daglige spiseplan hjælper ikke kun med at kontrollere din spisning og vægt og for at bremse din appetit, det hjælper dig også med at opnå den væsentlige ernæring for et godt helbred.

God ernæring kan findes i alle former for frugt. Uanset om det er dåse, tørret eller rå, giver frugt en vigtig ernæring til din krop. Frosne og konserves frugter pakkes og forarbejdes inden for få timer efter at være blevet plukket, hvilket hjælper med at bevare vitaminer og mineraler indenfor. Frugtsaft indeholder dog meget mindre fiber end den faktiske frugt. Læs ernæringsetiketter for at undgå dåse eller frosne frugter, der indeholder tilsat natrium eller sukker.

Lav energitæthed

Fiber

Vitaminer og mineraler

Frisk eller emballeret