Hvordan man udvikler muskler

Muskelbygning kan ikke forekomme uden først at rive muskelfibre, hovedkomponenten i muskelvæv. Hypertrofi er udtrykket, der bruges til at beskrive en stigning i muskelmasse, som opstår, når kroppen reparerer revne muskelfibre. Vægtløftning, modstandstræning og langdistanceløb er blandt de stressorer, der starter teardown og muskelbyggeri. Opbygning eller reparation af muskelvæv indebærer interaktion mellem celler, proteiner, immunsystemet, vækstfaktorer, hormoner, ernæring, hvile og søvn. Ifølge University of California, San Diego, er hypertrofi ikke en øjeblikkelig proces, det kan tage op til to måneder at starte.

Identificer dit mål

Definer dit bodybuilding mål. Kosmetisk bodybuilding involverer at udvikle muskler i bestemte områder af kroppen. Powerlifting kræver veludviklet muskel størrelse og styrke. Hvis dit mål er deltagelse i sport, skal du udvikle varierende niveauer af muskel udholdenhed samt styrke afhængigt af sporten efter eget valg.

Professionel rådgivning

Byg muskler hurtigere ved at søge råd og vejledning fra en professionel træner for at vælge træningsrutiner, der specifikt er rettet mod at nå dine mål. Opsæt en træningsplan og udfør dine rutiner med udholdenhed, tålmodighed og dedikation. At arbejde med en professionel træner undgår at spilde tid på at prøve uproduktive rutiner, det reducerer også alvorlige muskelskader som følge af ukorrekt udførelse af en rutine.

Rive ned

Udfør udvalgte rutiner for at rive muskelfibre ned og aktiver cytokinsekretion. Cytokiner er proteiner, der arbejder med immunsystemet for at reparere beskadiget væv. Cytokiner aktiverer satellitceller fundet på ydersiden af ​​hver muskel fiber. Satellitceller multiplicere, rejse til tårens sted og forbedre muskelmasse ved at binde muskelfibre sammen, ifølge University of California, San Diego.

Hvil for at undgå muskelskader

Undgå muskelskader ved at hvile mellem træningspaserne for at give muskler tid til genopretning og reparation. Den nødvendige hvilemængde bestemmes individuelt og af træningsintensitet. Arbejder hver muskelgruppe to gange om ugen giver normalt nok hvile mellem træningstrin for kroppen at opbygge muskelmasse.

Spis efter en træning for at genopbygge energi og væsker udtømt af motion. Arbejder ud forbrænder kalorier og bruger næringsstoffer, der er nødvendige for at reparere væv. To vigtige næringsstoffer, der skal genopfyldes, er kulhydrater, som giver energi til muskelkontraktioner og protein, der er nødvendige for at reparere og genopbygge muskelvæv. Få tilstrækkelig søvn til at undgå en reduktion i testosteronniveauet, ifølge den 1. juni 2011 udgave af “The Journal of the American Medical Association.” Testosteron stimulerer proteinsyntese, hvilket øger muskelvæksten.

Spis og sov