Hgh bivirkninger og langsigtede risici

Producenter af humane vækstprodukter, kendt som HGH, hævder HGH er et mærkemiddel, der omdanner aldringsprocessen, fjerner rynker, fremmer mager muskelmasse og fedt tab og øger dit sexliv. Med verdensomspændende salg af humant væksthormon anslået til at være $ 1,5 til $ 2 mia. I 2008, ifølge “Journal of the American Medical Association”, er det tydeligt, at mange mennesker tror på disse påstande. Det er dog vanskeligt at vurdere bivirkningerne af HGH-kosttilskud, fordi hvert firma har sin egen formel, og få kliniske forsøg har studeret HGHs langsigtede.

HGH er et hormon, der produceres af hypofysen, der fremmer ben- og muskelvækst og hjælper med at regulere stofskiftet, hvor niveauet gradvist falder, mens du alder. Nogle mennesker har et sandt væksthormonmangel, der ikke er relateret til aldring, der kræver HGH-injektioner, men HGH er ikke godkendt af Food and Drug Administration til andre anvendelser. Fakta i januar 2007 udstedte FDA en advarsel om, at ordinering og distribution af HGH til anti-aging og bodybuilding er ulovlig. En grund til FDA-forsigtigheden blev set i en undersøgelse, der blev offentliggjort i november 2002 i “Journal of the American Medical Association”, hvor der blev rapporteret bivirkninger af behandlingen hos op til 40 procent af de frivillige.

Flere undersøgelser har forsøgt at bestemme effekten af ​​HGH og eventuelle potentielle bivirkninger, hvoraf en af ​​de vigtigste er 2002-JAMA-studiet, som blev udført i fællesskab af forskere fra National Institute for Aging og Johns Hopkins University i en periode på 26 uger. Der var flere fælles mildere bivirkninger fra HGH-kosttilskud, der omfattede ledsmerter, hævelse og karpaltunnelsyndrom. De mere alvorlige bivirkninger omfattede en stigning i glucoseintolerans og diabetes blandt mandlige forsøgspersoner. Ingen af ​​kvinderne udviklede disse forhold, selv om de var mere tilbøjelige til at lide ødemer, en form for væskeretention, der forårsager hævelse. Alle bivirkninger, selv inklusive diabetes, forsvandt to til seks uger efter behandlingen blev afbrudt.

Humant væksthormon er blevet anvendt lovligt siden 1950’erne for at behandle børn med en hypofysevækst. En undersøgelse offentliggjort i Lancet i juli 2002 fulgte op 1.848 patienter i Storbritannien, der blev behandlet i barndommen og tidlig voksenliv med HGH, mellem 1959 og 1985. Forskere fandt, at patienterne havde signifikant forhøjet risiko for dødelighed fra kræft generelt og især fra Kolorektal cancer og Hodgkins sygdom, en lymfekræft. En særskilt undersøgelse, der blev offentliggjort i august 2004 i “Procurement of the National Academy of Sciences”, rapporterede, at produktionen af ​​HGH af brystcancerceller muliggjorde cellulær vækst, der kunne være tilstrækkeligt til at forårsage, at brystkræft bliver invasiv og metastaseret.

Undersøgelsen af ​​JAMA-undersøgelsen, Marc R. Blackman, M.D., bemærkede, at resultaterne tyder på, at væksthormon givet i kombination med testosteron hos ældre mænd en dag kan være en lovende behandling for visse aldersrelaterede tilstande. Han siger: “Der er meget, som vi stadig ikke ved om dens effektivitet, og vigtigere er der for mange kendte og potentielle negative konsekvenser forbundet med det. Det er et fascinerende og lovende forskningsområde, men på nuværende tidspunkt har vi Kan ikke anbefale det til brug uden for et omhyggeligt kontrolleret og overvåget klinisk forsøg. ”

Identifikation

Bivirkninger undersøgelse

Langsigtede virkninger

Potentiel