Hjerteoperation og suppe kost

En fad diæt hævder at have medicinske eksperters godkendelsesstempel. Dårligt skrevet, kopieret flere gange, overført fra den ene person til den anden og fundet i mange inkarnationer på internettet, har Sacred Heart Diet et ry for at være en suppediæt til overvægtige patienter forud for hjerteoperationer. Men medicinske institutioner i forbindelse med denne fad diæt er gået ud af deres måde at frasige deres tilknytning til det.

Den Soup Diet

Den suppe kost, der angiveligt fodres til patienter før hjertekirurgi har nået byens legendariske status, siger American Heart Association, eller AHA, der viet en hel webside til kosten. Kosten går af mange monikere, en af ​​de mere almindelige navne er Sacred Heart Memorial Diet. Blandt suppens kost er mange aliaser Cleveland Clinic Diet, Sacred Heart Memorial Hospital Diet, Miami Heart Institute Diet, Spokane Heart Diet, TJ’s Miracle Soup Diet, Kål suppe Diet, Basic Fat Burning Soup Diet og ” Den Skinny. ” Det er endda blevet tilskrevet AHA. Og her er der ting, der bliver forvirrende: Kål suppe diæt, også den Sacred Heart Diet, er også nogle gange omtalt som Mayo Clinic Diet. Og Cleveland Clinic Diet kaldes også grapefrugtens kost.

En kost fordømt

Ifølge EveryDiet.org annoncerede Sacred Heart Hospital i Montreal, Canada formelt i 2004, at det ikke havde noget med diæten at gøre. Cleveland Clinic indikerer også på sin hjemmeside, at det ikke er forbundet med kosten. AHA – som er blevet falsk krediteret med en falsk fad diæt, der har is, hotdogs, æg og ost på menuen – indikerer også, at det ikke havde nogen rolle i udviklingen af ​​en suppe kost til hjerteoperation patienter. En marts 1996 New York Times artikel beskriver denne suppe kost som “kost fra ingen steder”, fordi det er oprindelse kan ikke spores. Elaine Reid, direktør for mad og ernæring på Sacred Heart Memorial Hospital i Spokane fortalte Times, at hun modtager hundredvis af breve om kosten fra hele landet – og endda uden for USA. I 1996 fortalte Reid Times, at kosten har været i omløb i omkring 15 år.

Suppen

Der findes mange versioner af Sacred Heart Diet, men EveryDiet.org angiver, at en af ​​de mere almindelige opskrifter indeholder følgende ingredienser: stewed tomater, grønne løg, ikke-fedtet oksekød bouillon, en pakke med kylling noodle suppe mix, selleri, grønne bønner , Gulerødder og grøn peber krydret med salt, peber, karrypulver og persille. Ingredienserne er hugget i stykker, dækket med vand og kogt.

Hvordan bruges

På Sacred Heart Diet, der varer i syv dage, kan du spise så meget af suppen som du vil om dagen, men diætet integrerer forskellige fødevaretyper på hver dag i ugen. På den første dag kan dieters få suppen og al den frugt, de ønsker, undtagen bananer. Dag to på kosten omfatter suppen og alle grøntsager, herunder en bagt kartoffel til aftensmad. Du kan få suppe og alle de frugter og grøntsager du kan lide på dag tre, med undtagelse af en bagt kartoffel. Dag fire i kosten omfatter suppen, mindst tre bananer og så meget skummetmælk som du vil. På den femte dag af suppens diæt, 10 til 20 oz. Af oksekød og en dåse tomater er tilladt – med mindst en servering suppe. Dag seks giver dig mulighed for at spise så mange oksekødstykker som du vil, ubegrænsede grøntsager – grønne grøntsager foreslås – men ingen bagt kartoffel og mindst en servering suppe. På den sidste dag af kosten tilføjes brun ris, grøntsager og usødet frugtjuice til menuen – sammen med suppen.

Sund kost

Suppe-baserede kostvaner hævder ofte, at du kan miste op til 17 pund på kun en uge. Men EveryDiet.Org påpeger, at mange af de pounds du kaster på en sådan diæt skyldes vandtab, og du vil sandsynligvis lægge dem på lige efter du går væk fra kosten. Cleveland Clinic advarer dig mod kostvaner, der begrænser din menu og placerer dig på en stiv spiseplan, som du ikke kan opretholde i resten af ​​dit liv. Klinikken anbefaler en middelhavsdiæt, der er lav i mælke- og fede kød og rig på plantebaserede fødevarer som grøntsager, frugter, fuldkorn, bønner og ærter og umættede fedtstoffer som olivenolie, nødder og frø.