Hvor mange kalorier er der i mineralolie?

Mineralolie, der ofte bruges som afføringsmiddel, opnås ved petroleumdestillation – og det belægger formen på tarmene. Samlet set har mineralolie ingen næringsværdi, men forhindrer absorption af nogle vitaminer og mineraler ifølge FitBit og Askdrsears.com.

Kalorier

I modsætning til spiselige olier, der giver omkring 120 kalorier pr. 1 el., Kan din krop ikke fordøje mineralolie. Derfor indeholder mineralolie ingen kalorier, rapporterer FitBit.

Fed

Spiselige olier giver fedtkalorier. Mineralolie, mens den er noget sikkert at fordøje i visse situationer, hører ikke ind i den spiselige oliekategori. Det giver ikke noget fedt, da din krop ikke kan fordøje det. Mineralolie jakker dine tarmvægge, der forhindrer absorption af vand og mange vitaminer og mineraler i din krop, især de fedtopløselige vitaminer A, D, E og K, noterer Askdrsears.com.

absorption

Mineralolie kan absorberes af kroppen, når den tages i kombination med andre lægemidler, såsom afføring blødgøringsmidler – inklusiv docusat calcium, docusat kalium eller docusatnatrium. Dette betyder ikke, at mineralolie vil indeholde kalorier, men det kan forårsage toksiske bivirkninger, herunder kvalme og opkastning, ifølge American Cancer Society. Mineralolie kan også påvirke virkningen af ​​visse blodfortyndere og p-piller.