Hvordan man forsinker overgangsalderen

Overgangsalderen er perioden i en kvindes liv, når æggestokkene holder op med at frigive æg, og livmoderen stopper med at producere og udvise det foring, som det gør månedligt for at støtte et befrugtet æg. Det betyder slutningen af ​​den månedlige menstruation og en helt ny dræbe af symptomer som blæser, humørsvingninger og vaginal tørhed. Der er nogle måder at forsinke menopausal begyndelse, men dette kan kun forsinke tidlige overgangsalder og ikke rettidig overgangsalderen. Tidlig overgangsalderen kan ikke forsinkes.

Stop med at ryge for at forsinke starten på den tidlige overgangsalder. Rygning begrænser blodgennemstrømningen, samtidig med at blodtrykket øges for at kompensere for denne begrænsning. Rygning påvirker også reproduktive organer ved for tidlig ældning af æg indeholdt i æggestokke.

Spis mad, der indeholder phytoøstrogener, såsom soja og fuldkorn. Overgangsalderen er tydelig, når hormonet østrogen falder dramatisk. At opretholde østrogenindhold i kroppen ved indtagelse af phytoøstrogener vil stimulere naturlig hormonproduktion og dermed afbryde perimenopause.

Udøve regelmæssigt for at holde blodgennemstrømningen og immunsystemet normalt. Korrekt organfunktion gennem motion øger kroppens hormonproduktion naturligt. Estrogenproduktion samt serotoninniveauer holdes normale i længere tid end normalt.

Favn din krops ændringer. Overgangsalderen symptomer kan komme langsomt, selv om du har succes forsinket tidlige overgangsalderen. Skam ikke for en lejlighedsvis hot flash eller humørsving. Indse, at det er en del af at være kvinde, og du er simpelthen ind i en ny fase i livet med mange fordele.