Hvordan man kan slippe af med blackheads med tomater

De fleste acne pimples, herunder hudorme, opstår, når porer bliver tilstoppede med snavs, døde hudceller og talg, din hud naturlige olie. Tomater, der er højt i C-vitamin, A-vitamin og citronsyre, er et naturligt blackhead-middel. De er meget mindre kostbare end kommercielle acne formuleringer og kan være mindre irriterende for huden. Tomater kan bruges alene eller blandes med avocado, citron eller limejuice for at skabe en ansigtsmaske. Hvis du er ude af friske tomater, kan tomatpasta også anvendes som maske.

Skær både tomaten og kalk eller citron i halvdelen.

Brug en juicer til at samle saften fra halvdelen af ​​citron eller lime. Hæld saften i en skål og kassér eventuelle frø.

Brug saftpresseren til at adskille tomatjuice fra pulpen. Hold saftpresseren over skålen og lad tomatjuice blandes med limejuice. Klem begge halvdele af tomaten og gem saftblandingen til at bruge som en astringent senere. Du kan ønske at hælde det i en lille glasflaske og tilsæt lidt vand til at fortynde det, men det kan også bruges fuld styrke til tonehuden efter rensning.

Scoop tomatpulpen fra juiceren og ind i den anden skål. Brug en ske, hvis det er nødvendigt for at skrabe papirmassen fra skindene.

Læg dig tilbage og spred tomatmassen over dit ansigt og koncentrere dig om kanterne af din næse, hvor sveder udvikler sig. Lad pulpen stå i 15 minutter.

Vask dit ansigt med varmt vand og en mild sæbe og klapp tørre.