Hvordan man laver en 20 pund kalkun i en pose

Ovnposer er fremstillet af en høj-modstandsdygtig polyamidfilm, sikker til madlavning i ovnen og mikrobølgeovn. Ovnen tasken holder kalkunen omgivet i sin naturlige juice, der producerer en fugtig kalkun med mere smag. Madlavning din 20-lb. Kalkun i en ovnpose reducerer din madlavningstid med cirka en time og reducerer din rengøringstid, da posen indeholder spild og sprøjt, der opstår.

Indstil temperaturvælgeren på 350 grader Fahrenheit. Lad ovnen forvarme.

Åbn ovnsposen og hæld 1 el. Af mel ind i det. Hold den tomme taske lukket, mens du ryster den for at belægge indersiden af ​​posen med melet. Dette holder posen fra at springe i ovnen.

Sæt ovnsposen i en stegepande, der er stor nok til at holde 20-lb. Kalkun. Indsæt et ovnfast køttermometer i den tykkeste del af kalkunens lår og sæt kalkunen i ovnposen.

Tæt ovnsposen lukket med nylonbåndene, der følger med ovnposen. Brug garn til at binde posen lukket, hvis du mister båndene. Lav seks 1/2-tommers udskæringer i toppen af ​​ovnposen, over kalkunen med køkkenskiver eller en skarp kniv. Skub enderne af posen ind i stegepanden.

Placer kalkunen i ovnen. Kog kalkunen i 3 til 3 1/2 timer ved 350 grader, eller indtil kødtermometeret, som du indsætter i kalkunen, læser 180 grader Fahrenheit.