Hvordan man spiser flere frugter og datoer for at tabe sig

Mere end to tredjedele af voksne mangler at få regeringens anbefalede to kopper frugt dagligt, ifølge den registrerede diætist Cynthia Sass. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse rapporterer, at mere end to tredjedele af voksne også er overvægtige. Hvis du er blandt en gruppe, kan det være med til at spise flere frugter og datoer, selvom du bør konsultere din læge, før du starter en vægttabsplan eller foretager større ændringer i din kost.

Spise mere frugt på toppen af ​​din typiske kost vil ikke hjælpe dig med at slanke dig, men erstatte nogle højere kalorieindhold med frugt. De fleste frugter har lave energidensitetsniveauer, hvilket betyder, at de har lavt kalorieantal pr. Portion. For at reducere kalorieindholdet af, hvad du spiser, men hold det samme volumen af ​​mad, erstat skivede friske frugter til nogle af dine morgenmadsprodukter, granola, bagværk, ris eller kød. Datoer har en højere energitæthed, men tilbyder stadig en bred vifte af næringsstoffer, med mindst 15 mineraler og seks vitaminsorter i hver frugt. De fleste af en datters kulhydrater er naturlige sukkerarter, så en måde at sænke kalorierne på, men som stadig opfylder en sød tand, er at spise flere søde datoer i stedet for en dessert som kage eller en ice cream sundae.

Det giver også mening at finde ud af frugter, der har de højeste fibertal, når du ser på din vægt. Kostfibreindtag er omvendt forbundet med kropsvægt såvel som kropsfedtprocent og kropsmasseindeks (BMI), ifølge en forskningsrevision, der blev offentliggjort i 2005 i tidsskriftet “Ernæring.” Fiber kan også stimulere vægttab ved at reducere netto kalorieabsorption. Næsten alle frugter har mindst 1 gram fiber pr. Portion, men pærer, brombær og hindbær har mere end 5 gram pr. Portion, så det kan ofte være lettere at spise dem, så de kan lette vægttab. At spise kun tre Medjool datoer vil også give dig mere end 5 gram fiber.

En anden nyttig strategi er at lejlighedsvis bruge frugtsalater eller frugt smoothies som erstatning for almindelige måltider. Da frugter ikke kan give proteinet og det sunde fedt, du har brug for dagligt, er det dog sundeste at begrænse dine frugtmåltidsprodukter til en om dagen. Hvis frugter alene ikke er nok til at fylde dig, skal du tilføje en side af ikke-fedt græsk yoghurt, der er højt i protein – den mest fyldende type næringsstof. En prøve smoothie, der er høj i både protein og fiber kan omfatte 1 kop ikke-fedtfattig, ren græsk yoghurt, 1 1/2 kopper friske eller frosne bær og en håndfuld knust is. En anden mulighed er yoghurt med to datoer, halvfrosne bananer og knust is.

Mens du øger mængden af ​​frugt, du spiser, kan du hjælpe dig med at slanke, er det vigtigt at være opmærksom på mængden af ​​mad du spiser. Det er muligt at spise så meget frugt, at du forhindrer vægttabsindsatsen, ifølge Dr. Melina Jampolis, en læge ernæringsspecialist for CNN.com. Jampolis foreslår, at du begrænser dine frugtportioner til tre om dagen. At se mængder er især nøglen til tørrede frugter som datoer, som har mindre serveringsstørrelser og højere energidensitetsniveauer. Som en tommelfingerregel skal en frisk frisk frugt være ca. 1 kop, og en servering af tørrede datoer skal være ca. 1/4 kop.

Sænkning af kalorier

Fyldfiber

Meal Replacements

Vægttab faldgruber