Urte retsmidler til leukæmi

Leukæmi er en type kræft, der påvirker dine blodkar, såsom lymfesystemet og knoglemarv. Symptomer omfatter feber eller kulderystelser, vægttab, træthed, let blødning, røde pletter på huden, knoglesmerter og sved. Behandling kan omfatte kemoterapi, strålebehandling og stamcelletransplantation. Visse plantelægemidler kan også hjælpe med at behandle leukæmi. Du bør konsultere din læge, før du begynder at bruge urte retsmidler. Desuden bør du ikke erstatte andre former for behandling med plantelægemidler.

Melk Thistle

Mælketistel er en urt, der stammer fra Middelhavsområdet. Denne urt bruges almindeligvis til leverproblemer, og det kan også medvirke til at mindske væksten af ​​visse typer kræft. Ifølge National Center for Complementary and Alternative Medicine er denne urt også undersøgt til gavn for patienter med leukæmi og kemoterapi-relateret skade på leveren. Undersøgelser er igangværende, og der er ikke etableret noget bevis på dette tidspunkt.

Koreansk rød ginseng

Korean Red Ginseng er et plantelægemiddel, der kan være en fordel ved behandling og behandling af leukæmi. En undersøgelse offentliggjort i 2008 Journal of Ethnopharmacology undersøgt, hvordan denne urt kan hæmme telomeraseaktivitet og forårsage apoptose i humane leukæmiceller. Disse to handlinger kan gavne ledelsen og bremset udviklingen af ​​kræftceller. Ifølge deres resultater kan denne urt være gavnlig, hvis du har leukæmi.

gurkemeje

Myeloproliferative lidelser er en gruppe tilstande, der fører blodceller til at vokse unormalt i blodkar. En af disse tilstande er kronisk myelogen leukæmi, en type leukæmi, hvor knoglemarven syntetiserer unormale hvide blodlegemer i dit knoglemarv. Nogle urter kan bruges til disse lidelser for at hjælpe med at styrke din krops forsvarssystemer. En urt, der er blevet brugt, er gurkemeje. University of Maryland Medical Center indikerer, at en dosis på 300 mg, tre gange om dagen, kan reducere smerte og betændelse forbundet med leukæmi symptomer.

Olivenblad

En anden urt, der kan anvendes til behandling af leukæmi, er olivenblad, også kaldet olea europaea. UMMC siger, at et standardiseret ekstrakt på 250 til 500 mg, en til tre gange om dagen, kan give dig anti-cancer-effekter og øget immunforsvar. Ved at øge din immunforsvar kan du være bedre i stand til at bekæmpe infektion og sygdom eller andre symptomer på leukæmi.