Hvor mange kalorier i et stykke bananbrød?

Mashing up perfekt brunede og søde bananer til brug i din favorit bananbrød opskrift kan få dig til at tro, du får en sund behandling. Men når disse bananer er blandet sammen med alle de andre ingredienser og bages til en decadent sød perfektion, får du et kalorieindhold af høj kvalitet.

Kalorier pr. Stykke

En enkelt 2 ounce skive bananbrød, som vejer omkring 60 gram, indeholder næsten 200 kalorier. Næsten en tredjedel af den samlede mængde kalorier, eller 57 kalorier, er fra fedt, over 65 procent af disse kalorier, eller ca. 130 kalorier, er fra kulhydrater. Muskelopbyggende protein optager en minimal 5 procent af kalorierne, hvilket er 10 kalorier fra protein. Den nøjagtige mængde kalorier og makronæringsstoffet kan variere lidt afhængigt af de ingredienser, du bruger i din specifikke opskrift.