Øvelser til poser under øjnene og jowls

Det er ikke muligt at stoppe rynker for evigt, men forkæmper for ansigtsøvelser siger, at regelmæssige træningstider forbliver aldrende i skak. Ansigtsøvelser eller ansigt yoga har til formål at tone og stramme løs hud ved at arbejde med specifikke muskler. Disse øvelser retter sig mod forskellige dele af ansigtet, herunder hængende øjenlåg, fine linjer og hæmmende halshud.

Effektiviteten af ​​Facial Yoga

Ansigts yoga instruktører mener, at ansigt øvelser har en stramning effekt på muskler og hud. Ekspertudtalelser varierer. For eksempel siger plastikkirurg Dr. Kathryn Frew fra Juva Skin & Laser Center, at gentagne muskelbevægelser og ansigtsudtryk kan gøre rynker værre. Plastikkirurg Dr. Elie Levine udtaler, at det er svært at arbejde med bestemte muskler med ansigtsøvelser. Medicinsk instruktør Dr. Gerald Ginsberg mener imidlertid, at øvelserne kan forbedre omsætning, hudton og hudfleksion. Han siger også, at ved at toning platysma muskler i nakken, kan det være muligt at vende “kalkunhals” udseende.

Eye Hollows og Droopy Eyelids

For at hjælpe med at korrigere hængende bryn og dyb øjehuller, gør en øvelse Marie Claire kalder “The Flirty Eyes.” Sæt en pegefinger under hvert øje og peg mod din næse. Stram din øverste læbe ned over tænderne, så åbn din mund lidt. Kig op i loftet og flad dine øjenlåg i 30 sekunder. For at behandle øjenposer, kragefødder og hængende øjenlåg, gør “The V.” Start med at placere begge mellemfingre i det indvendige hjørne af dine øjenbryn. Tryk på dine indeksfingre mod det ydre hjørne af dine pander. Kig op, og løft derefter dine øjenlåg i en skævhed. Gentag denne bevægelse seks gange.

Øvelse for mørke cirkler

Mørke under øjencirkler og puffiness kan få dig til at se søvnig ud, men en øvelse kaldet “Circle the Eyes” kan hjælpe. Øvelsen virker ved at øge blodcirkulationen og afslappende musklerne omkring øjnene. Sæt begge mellemfingre på yderkanten af ​​hvert øjenbryn. Tryk på huden omkring dine øjne, startende fra toppen af ​​dine pander og derefter flytte til toppen af ​​dine kindben. Tryk forsigtigt på det indre hjørne af hvert øje. Gentag bevægelsen i modsat retning.

Jowl og Neck øvelser

For at stramme dit nakke og jowl-område skal du lægge dine læber rundt om dine øvre og nedre tænder. Form et smil og hold det i 10 sekunder. Gentag dette 12 gange. Du kan også krølle din tunge tilbage i munden så langt som muligt, og hold derefter nakke tilbage. Hold stillingen i 10 sekunder, og slip derefter. Gentag 20 gange. Du kan også lave en øvelse kaldet “The Giraffe.” Sæt fingrene i bunden af ​​halsen og træk forsigtigt huden nedad samtidig med at du lægger hovedet tilbage. Bøj din hals frem, så din hage hviler på brystet. Hold din læbe ud hele vejen og hold så hovedet tilbage, så din hage peger i loftet. Hold stillingen til fire lange vejrtrækninger.