Anslå udgifterne til udstyr til en ungdoms fodboldhold

Mange ungdoms fodboldorganisationer har en vanskelig tid at udstyre deres spillere hensigtsmæssigt, ifølge Twan Russell, direktør for ungdoms- og fællesskabsprogrammer for Miami Dolphins. Russell udtalte at “At have det rigtige udstyr er i mange tilfælde forskellen i at gøre fodboldspillet sikkert og sjovt.” Udgifter til udstyr overstiger ofte de midler, der genereres af spillerafgifter. Ifølge USA Football er den samlede anslåede pris for at starte et ungdoms fodboldhold cirka $ 2.928, fra midten af ​​2015.

Adams Y4 er en grundlæggende ungdomshjelm med en energiforskydningskam og en bagudskalning, der svarer til formen på ungdomens kraniet. Den fås i 13 farver. Hjelmen sælger til omkring $ 44,99, fra midten af ​​2015, selvom bulkrabatter kan være tilgængelige hos nogle virksomheder. Ansigtsmasker tilføjer ca. $ 25 til prisen.

Den grundlæggende ungdoms skulderplade, som Adams ASP Youth Shoulder Pad, starter omkring $ 31.95 i midten af ​​2015. Denne pris er beregnet til den mindste model, der er lavet til at passe en spiller, der vejer 40 til 60 lbs. Priserne går op efter spillernes vægt og størrelse, med den største lavet for spillere 160-180 lbs. Og koster omkring $ 44.

Fodboldbukser med slidsede lommer til lår og knæpuder med snap i hoftepuder, fås i sort og hvid og koster omkring 19,99 dollar fra midten af ​​2015. Denne pris varierer dog lidt afhængigt af mærket. De fleste bukser omfatter indbygget bælte og hofte-, ryg-, lår- og knæpuder

Trøjer spænder i pris fra omkring $ 15 til en basisk nummereret trøje. Hvis du ønsker at tilpasse en trøje til at omfatte et holdnavn, stiger prisen til omkring 21,99 dollar i midten af ​​2015. Øvelsedrakter kan også være overvejende og er tilgængelige fra og med 6,99 dollar.

Organisationer som USA’s fodboldpartner med NFL-hold til at yde udstyrstilskud til ungdoms fodboldprogrammer i hele USA. Mere end 3 millioner kroner af udstyr er købt gennem programmet siden 2006. Udvalgte ungdomsligaer modtager en bred vifte af fodbold og ensartede muligheder.

Hjelme

Skulderpuder

Fodboldbukser

Trøjer

Finansiering