Fødevarer, der skylder natrium ud af kroppen

De fleste amerikanere bruger mere end 3.400 milligram salt per dag, hvilket er langt mere end de anbefalede grænser på 2.300 milligram for mennesker, der er sunde og 1.500 milligram for dem med øget risiko for højt blodtryk eller hjertesygdom. At drikke ekstra vand kan hjælpe dig med at skylle noget af dette overskydende natrium ud af din krop, som det kan spise mad, der er højt i kalium.

Protein Foods

Bønner, yoghurt og fisk er blandt de bedre kilder til kalium. En kop adzukibønner giver 35 procent af den daglige værdi for kalium; hvide bønner har 29 procent af DV pr. Kop, og limabønner eller sojabønner giver 28 procent af DV pr. Kop. Andre bønner gennemsnit 15 til 20 procent af DV per kop. Almindelig nonfat yoghurt indeholder 18 procent af DV per kop, og den samme mængde almindelig hel yoghurt har 11 procent af DV. Fiskens gennemsnitlige ca. 10 procent af DV for kalium pr. 3 ounce servering, selvom ansjos, gulfinnet tun, ling torsk og laks er lidt højere i kalium, med 12 til 15 procent af DV pr. Portion.

Højkaliumgrøntsager

Kogt swiss chard, spinat, hubbard squash og acorn squash hver har mere end 20 procent af DV for kalium pr. Kop. En gennemsnitlig bagt kartoffel med hud vil give dig ca. 26 procent af DV, og søde kartofler giver 15 procent af DV hver. Skønt de ikke er lige så højt i kalium, er skiverne hvide svampe et andet godt vegetabilsk valg med 12 procent af DV pr. Kop. En medium artiskok indeholder ca. 12 procent af DV.

Højkaliumfrugter

Tørrede frugter er koncentrerede kilder til kalium, med hver 1/2-kops servering med rosiner, svesker, tørrede abrikoser eller tørrede ferskner, der giver 18-22 procent af DV for kalium. Bananer er en anden god frugt mulighed, med en gennemsnitlig banan, der giver 12 procent af DV. En 1/2-kops servering af pureed avocado giver 16 procent af DV. Et glas appelsinsaft er også et kalium-rigt valg, med omkring 14 procent af DV.

Natrium overvejelser

Den bedste måde at reducere natrium i din krop er at reducere dit natriumforbrug. Begrænsning af forarbejdede fødevarer, herunder supper, koldt stykker, pizza, snacks og ost, vil hjælpe med dette, som det vil spise ude på restauranter oftere og ikke tilføje salt til din mad, når du laver mad hjemme. I stedet for at nå frem til saltskakeren skal du smage din mad med citrusjuice, urter og krydderier.