Hvordan man laver fisk, der ikke smager som fisk

Mange mennesker vil have de sundhedsmæssige fordele, fiskene giver, men de nyder ikke smagen. For at forberede fisk, der ikke smager som fisk, er det vigtigt at vælge sorter, der har en mindre fiskeagtig lugt, fordi olfaktoriske tegn – din lugtesans – er stærkt bundet til smagssansen. Mindre fiskedyr omfatter kødtyper som helleflynder, sværdfisk og gulfinnet tun og flaky typer som torsk, laks og mahi mahi. Det er også vigtigt at marinere dine fiskfileter i en robust kombination af smagsstoffer for at reducere fiskens smag.

Kombiner limejuice, sojasovs, sennepspulver, hvidløg, peberfrugt, grønne løg eller sjaletter, brunt sukker og 1/3 kop ekstra jomfruolivenolie i en blandeskål. Bland godt og sæt derefter til side.

Placer fiskfileter i en bagepose og hæld marinade over dem, så de blødgør godt. Mariner kødfulde fiskfileter i op til en time. Mariner fladfiskfileter i ca. 20 minutter. Køle fisk mens marinering for at forhindre bakterieakkumulering og mindske risikoen for madforgiftning.

Skab en aluminiumsfoliepande gnides med ekstra jomfruoliven til at lave fladfisk på grillen. Flaky fisk koges på denne måde for at forhindre grillprocessen i at bryde fra hinanden delikate fiskarter uopretteligt.

Belæg grillstativet med nonstick madlavningsspray, hvis du laver kødfisk.

Forvarm grillen til 350 grader F.

Placer aluminiumfoliepanden, der indeholder flaky fisk på grillen og kog, drej en gang til lys og flaky på begge sider eller ca. 15 minutter. Kog længere, hvis fileterne er tykke.

Sæt kødfisk direkte på grillstativet, drej det ofte for at karamelisere og undgå at brænde i ca. 10 minutter. Kog længere, hvis fileterne er tykke.

Baste både flaky og kødfisk i hele grillingsprocessen med venstre marinade.

Fjern fisk fra grillen og tjen mens du er varm.