Hvordan man laver trini stil linser

Linser er en kornbælgfrugt – der betegnes som en puls – bruges ofte i stews og supper til deres fordelagtigt store mængder protein og fiber. Der er flere sorter af linser, der er karakteriseret ved farve, og hver farve giver en lidt anden smag. Trini-stil madlavning eller Trinidad-inspireret madlavning er centreret omkring krydderier og smagsstoffer, der er tyske til Caribien. Kombination af disse elementer resulterer i en velsmagende men hjertelig opskrift på Trini stil linser.

Hæld linserne på en flad, ren overflade og fjern eventuelt snavs eller brudte bønner.

Placer linserne i en skål og fyld skålen med nok køligt vand til at dække dem. Kør fingrene let gennem linserne for at hjælpe med at fjerne støv eller andre partikler. Skim eventuelle ekstra affald, der flyder til toppen af ​​skålen. Sæt linserne i 30 minutter.

Skræl og hug en mellemstort gulerod og løg og to fed hvidløg i små stykker.

Hæld vandet af og skyll linserne igen med køligt vand. Overfør linserne til en medium krukke med hvidløg og tilsæt 1 1/2 kopper grøntsager, kyllingelager eller vand.

Kog linserne i ca. 30 minutter på medium varme, omrør dem regelmæssigt for at forhindre dem i at holde fast i bunden af ​​panden og brændende. Tilsæt gulerod og løg.

Kog i yderligere 15 minutter eller indtil linserne og yderligere ingredienser er ømme.

Tilsæt 1 el. Af kokosmælkspulver eller 1 til 2 spsk. Af kokosmælk for at skabe en fortykket bouillon.

Fjern linserne fra varmen. Tilsæt salt og peber til smag.