Hvordan teenage drenge kan blive helbredt

De fleste amerikanere har problemer med at tabe sig, men for 17 procent til 37 procent af de unge mænd, der bulker op er problemet. Ligesom at være overvægtig, kan det forårsage kaos på din krop, at være undervægtige er dårlige nyheder for dit helbred – det kan forårsage forstyrret vækst, lav energi og svækkede muskler. Mens du spiser tonsvis af donuts og downing soda ved gallonen, er det sikkert at forårsage vægtforøgelse, det er ikke den sunde måde at gøre det på.

Tælle kalorier

Vægtøgning opstår, når du regelmæssigt indtager flere kalorier, end du brænder. Nøglen til at blive helbredt er at sikre, at disse kalorier kommer fra kvalitetsfødekilder og ikke næringsfattige fødevarer som chips og slik. Forøg din teenagers kalorieindtagelse med ca. 500 kalorier over optimale indtag pr. Dag, som kan variere fra 2.000 til 3.200 kalorier afhængigt af aktivitetsniveau. Dette kan føre til en vægtforøgelse på et pund om ugen. HealthyChildren.org, en publikation fra American Academy of Pediatrics, anbefaler en vægtforøgelse på 1-2 pund pr. Uge. Enhver mere end dette fører generelt til stigninger i fedt, snarere end muskler.

Fortær ikke protein

Mange mennesker vender sig til protein – ofte i form af pulvere og kosttilskud – når man forsøger at gå i vægt. Selvom teenagepiger forsøger at gå ned i vægt, har brug for tilstrækkeligt protein – ca. 1,6 til 1,7 gram pr. 2,2 pounds kropsvægt – det er ikke det eneste vigtige næringsstof. For at blive helbredt, bør teenage drenge forbruge en balance mellem kulhydrater, protein og fedt. Et typisk måltid kan være 6 ounce kyllingebryst, 1/2 kop kogt brun ris og en salat med assorterede grøntsager toppet med en olivenoliebaseret dressing. Afslut det med et 8 ounce glas mælk og lidt vand.

Pump Nogle jern

Regelmæssig styrketræning kan bidrage til at fremme væksten fra muskler frem for fedt. Når du sætter en resistent kraft på dine muskler gennem styrketræning, svarer musklerne ved at overvinde kraften og blive stærkere. Udover vægtøgning kan styrketræning også forbedre en teenagers fleksibilitet og udholdenhed. Løft vægte i sæt med otte til 15 gentagelser, og vent mindst 48 timer mellem vanskelige træning. Dette vil gøre det muligt for musklerne at genoprette og vokse.

Sig Sayonara til kosttilskud

Kosttilskud som kreatin, humant væksthormon og DHEA kan hjælpe teenage drenge med at få vægt, men i modsætning til en sund spiseplan, kommer de med alvorlige bivirkninger og muligheden for at forårsage store sundhedsproblemer. Kreatin kan forårsage nyresvigt, mens DHEA har været forbundet med acne, aggression og visse typer kræft. Humant væksthormon kan påvirke knoglemarvene negativt.