Hvordan man laver mad mock ømt stege

Mock tender stege er også kendt som chuck øje, chuck filet, medallion pot stege og Scotch øm, ifølge Texas Beef Council. Steget hedder et mockt øm, fordi det ligner udseende af et oksekødsmørtel, og oksekødfisk betragtes bredt som en af ​​de mest ømme nedskæringer af oksekød. Mock tender er en hårdere stege, der skal fremstilles forskelligt end det faktiske mørbrad. Stewing er ofte effektiv, når mock tender er cubed eller skæres i steaks; stegning kan resultere i hårdt, sejt kød. Braising anses typisk for den nemmeste og mest effektive tilgang.

Forvarm en stegepande eller hollandsk ovn til høj varme. Tilsæt en lille mængde olie til bunden af ​​panden.

Placer mock tender stege i stegepanden og brune det på alle sider, searing ydersiden af ​​kødet.

Tilføj 1/2 c. Braiser væske til stegepanden eller hollandsk ovn. Væsken kan bestå af vand, bouillon, juice, vin eller øl, afhængigt af din ønskede smag. Læg låget på beholderen og reducer varmen til en simmer.

Smør stege, indtil det er ømt. Texas Beef Council anbefaler at tilberede en stege, der vejer mellem 3,5 og 5 lbs i 3,5 til 4,5 timer.