Hvordan man øger stofskiftet for at tabe sig med protein shakes

At holde dit stofskifte højt er en af ​​de bedste måder at tabe sig på. Hvis du har et højt stofskifte, kan du hurtigt nedbryde fødevarer og holde dine interne energibutikker højt. Spise små portioner ofte er en fantastisk måde at holde dit stofskifte højt, men ikke alle har tid til at spise hvert par timer. Protein shakes hjælper dig med at tage højkvalitets ernæring uden at skulle stoppe og spise et måltid, hvilket betyder, at du kan holde din stofskifte høj, når du er på farten.

Find en protein shake, som du kan lide smagen og konsistensen af, og at du ikke har noget imod forbruget dagligt. Få meninger fra venner og butikskammerater. En protein shake er kun nyttig, hvis du nyder at bruge den, så vælg den du kan lide bedst.

Forbered og konsumér din protein shake i henhold til etiketretninger, når du vågner om morgenen. Metaboliske lidelser specialist Lisa Lynn siger, at hvis du har et protein shake om morgenen, vil dit stofskifte øges med 25 procent. Også at gøre et sundt valg tidligt på dagen vil hjælpe dig med at holde dig på rette spor i løbet af dagen.

Drikk et protein shake når som helst på dagen, hvor du føler dig sulten, men er ikke op for et komplet måltid. Ifølge hjemmesiden Muscle and Strength skal din krop arbejde 30 procent hårdere for at nedbryde proteiner end det gør for fedtstoffer og kulhydrater. Dette ekstra arbejde hjælper med at øge dit stofskifte og derved hjælpe dig med at tabe sig hurtigere.

Start en øvelsesrutine, der involverer styrketræning, så tag et protein shake efter din træning. Forbruger protein efter en træning, når musklerne er i deres største behov for vores næring, hjælper musklerne til at vokse hurtigere. Dette ekstra arbejde udført af din krop vil hjælpe med at reducere dine fedtniveauer og øge din magre masse, hvilket vil resultere i vægttab.