Træne smerter bag venstre bryst

Mange lag af anatomi bag venstre bryst kan forårsage smerte under træning. Brystet sidder oven på pectoralis større og mindre muskler. Der er ribbenburet med knogler, brusk, intercostale muskler og nerver. Hjertet og lungerne ligger i thoracic hule og kan bidrage til smerte, såvel som andre indre organer, der kan referere smerte til området under venstre bryst.

Der er to pectoralis muskler, pectoralis major og minor. Disse muskler fastgøres til kravebenet, brystbenet, kalksten og ribben på de bredeste dele af musklerne. Musklerne strækker sig derefter over ribbenburet og fastgøres til den øvre humerus eller scapulaen. Bevægelsen af ​​skulderleddet og scapulaen udføres ved hjælp af disse to muskler. Som alle andre muskler i kroppen kan disse muskler blive såret eller anstrengt. Denne skade opstår normalt, når musklen strækkes ud over dens elastiske evner under løft eller træning. Smerten ved en spændt muskel opstår normalt, når muskelen er i brug og kan ikke først følges, før træningen er afsluttet, og kroppen har haft tid til at roe.

Ribbenburet kan også forårsage smerte under træning. Ribbenene er forbundet med den bageste rygsøjle ved led og den forreste brystbenet via costal brusk. Ribbenene er også forbundet med hinanden via intercostal muskler og nerver, der løber mellem ribbenene. Hvis en ribbe på en eller anden måde er flyttet ud af sted, kan der være en belastning på kalksten, muskler eller nerver i området. Dette kan skyldes vridninger, hoste eller nysen. Denne smerte er normalt en skarp smerte og gør ondt værre med vejrtrækning. Det kan blive forværret af motion på grund af forandringen i musklerne, der bruges til at trække vejret tungt under en træning. Isning, stretching og kiropraktor kan hjælpe med at lindre en ribbe, der er ude af sted.

Hjertet og lungerne kan også forårsage smerter, der mærkes bag venstre bryst. Hjertets mest almindelige smerte kaldes angina og opstår, når hjertet ikke får nok blod eller ilt. Det kan mærkes som en intermitterende tæthed, eller pres, en klemning eller en crush. Lungerne kan forårsage smerter, når en del af lungen spontant falder sammen, lungen er betændt, eller irritation er forårsaget af astma. Hvis hjertet eller lungen antages at være årsagen til smerten, skal du søge lægeens mening, før du udøver dig selv.

Andre organer i hele maven kan henvise smerte til dette område. Galdeblæren, når den bliver betændt, kan henvise til intermitterende smerter. Problemer der opstår i spiserøret og maven kan også henvise til venstre brystområde. Dette kan være fra syre reflux, esophageal spasm eller gastritis. Disse problemer behandles bedst med hjælp fra en læge.

Pectoralis muskler

Ribben

Hjerte og lunger

Andre organer