Hvor mange kalorier er i kabocha squash?

Kabocha squash, en japansk vinter squash sort, indeholder et dybt gult kød under grøn-blå eller orange hud. Kalorierne i denne buttercup-type vinter squash kan hjælpe dig med at opfylde dine ernæringsmæssige mål.

Kalorier

En 1-kops servering af kabocha squash indeholder 30 kalorier, ifølge MyFitnessPal hjemmeside. Dette beløb tegner sig for 1,5 procent af de kalorier, du har brug for i en dag, hvis du overholder en 2.000-kalorie diæt. Dette beløb kan variere afhængigt af, hvordan squashen er kogt.

næringsstoffer

Mange af kalorierne i en 1-kops servering af kabocha squash kommer fra kulhydrater. Denne del af squash indeholder 7 gram af dette næringsstof, eller 5,4 procent af de 130 gram, der anbefales til dagligt forbrug af Institut for Medicin. En kop kabocha squash giver 70 procent af A-vitamin og 15 procent af C-vitamin, du har brug for på en dag.

Madlavningstips

The Vegetarianis in Paradise hjemmeside bemærker, at du kan braise eller dampskrællet og frøet kabocha squash, to madlavningsmetoder, der ikke kræver nogen ekstra kalorier til processen. Du kan også bage denne squash, men hjemmesiden anbefaler at børste den med rapsolie før du sætter den i ovnen. Sørg for at tage højde for kalorier fra olie ved beregning af samlede kalorier.