Hvor meget vægt taber du på nutrisystem?

En af de første, du vil vide om et diætprogram, er hvor meget vægt du sandsynligvis vil tabe på planen. Det er vigtigt at finde en kostplan, der giver et realistisk vægttab i stedet for usunde kostvaner, der primært skyldes tab af vandvægt. Det velkendte kostprogram Nutrisystem baserer sin måltidsplan på kalorieindhold og delkontrol med det formål at give et stabilt, bæredygtigt vægttab.

Nutrisystem leverer færdigpakkede kaloriereducerede måltider og har været i erhvervslivet siden 1972. På Nutrisystem diætplanen vælger du fra en menu med mere end 150 forskellige retter designet af registrerede diætister. Virksomheden leverer måltider månedligt og giver en 28-dages levering af mad. Du forventes at købe fedtfattige mejeriprodukter og seks daglige portioner af friske frugter og grøntsager for at supplere de leverede måltider. Der er separate planer for mænd, kvinder, diabetikere og vegetarer. De daglige kalorier af leverede måltider falder på ca. 1.200 kalorier for kvinder og 1.500 kalorier for mænd. Programmets vægt på fødevarer med lavt glykæmisk indeks sikrer, at deltagerne ikke bliver sultne mellem måltider og binge på ekstra kalorier.

Fordi Nutrisystem er designet til at opmuntre til et sundt vægttab, ikke at blive brugt som et crash-kost, taber typiske deltagere på planen 1-2 kg. Per uge. Du kan tabe sig hurtigere i de første par uger af programmet, men det er usandsynligt, at der er meget hurtigt vægttab. Du kan blive på Nutrisystem så længe du vil, så du kan tabe så meget vægt som du har brug for. Succeshistorierne på Nutrisystems hjemmeside indeholder deltagere, der tabte op til 100 lbs.

En måde at øge dit vægttab er at inkludere motion i din indsats. Nutrisystem kræver ikke motion som en del af programmet, men opfordrer det til. Virksomheden sælger motion dvd’er med kardio-walking og styrketræning. En anden måde at sikre vægttab succes på Nutrisystem er at forbruge hele seks portioner af frugt og grøntsager om dagen anbefales af programmet.

En bekymring med Nutrisystem-planen er, at den ikke lærer dig, hvordan du forbereder og tilbereder dine egne måltider med lavt kalorieindhold. På grund af dette, når du forlader planen, kan du gå igen igen. Du bør konsultere en læge, før du starter en kost eller vægttab plan, herunder Nutrisystem.

Nutrisystem

Vægttab Forventninger

Forbedring af vægttab på Nutrisystem

Overvejelser