Hvordan man bager Pacific Cod

Stillehavet torsk er en magert, mild fisk, der kommer fra havfiskeri, snarere end at blive opdrættet. Stillehavet torsk er en god kilde til vitamin B-12, niacin, protein og omega-3 fedtsyrer. Stillehavskatfileter kan koges ved stegning, stegning, grillning, sauteing, bagning og stegning. Bagning gøres i ovnen med moderat varme og er en måde at tilberede et lækkert og et fedtfattigt torskemel på.

Ovnen opvarmes til 350 F.

Olie en ovn-sikker fad med 1 el. olivenolie.

Skyl de tre 6 oz .. Stillehavet torskfileter og klapp tørre med papirhåndklæder. Placer fileterne på fadet og bages i ca. 12 minutter. Kontroller fiskens indre temperatur med et øjeblikkeligt termometer. Kog til temperaturen når 135 F.

Varm i en lille gryde over lav varme 3 el. Olivenolie og 1 el. Hakket hvidløg. Saute i 10 minutter og tilsæt 1 kop frisk hakket persille, 1 tsk. Citronsaft salt og peber efter smag. Kog i yderligere tre minutter.

Fjern fisken fra ovnen og læg filetene på en serveringsplade. Hæld persilleolieblandingen over toppen. Server torskfileterne med grillede grøntsager og bagt kartoffel eller ris. Gør tre portioner.