Hvordan man slippe af med acne bump på kinderne og rundt om munden hurtigt

Det er aldrig helt glat at sejle, når det kommer til at bekæmpe humpete acne. Men den gode nyhed er, at der er endelige trin, du kan tage for at holde din hud ren, så irriterende bumser hurtigt kan komme til overfladen og helbrede. Nøglen til at udslette acne på dine kinder og omkring munden er at holde en konsistent hudpleje rutine med benzoylperoxid, salicylsyre og topiske retinoider. Disse over-the-counter og receptstyrke acne fighters gør jobbet hurtigt, når de kombineres med en god rensningsrutine og en sund kost.

Vask dit ansigt med en acne-kampvaske om morgenen, om natten og efter at du har arbejdet. De bedste omfatter benzoylperoxid og sulfer til at udslette bakterier og forsigtigt skrælle bort døde hudceller. Placer en dukke af rensemidler lige ved hånden, og blød forsigtigt vasken i små cirkler rundt om hele dit ansigt. Sørg for at koncentrere dig om dine kinder og omkring munden. Skyl med varmt vand og klap forsigtigt dit ansigt med et håndklæde.

Kør en isterning langs dine kinder og omkring munden i et minut efter rensning. Dette hjælper betændelse og røde mærker.

Stryg en bomuldskugle mættet med toner langs hele dit ansigt, idet du giver ekstra opmærksomhed på dine kinder og omkring munden. Toner er et vigtigt skridt i bekæmpelse af acne, fordi det fjerner resterende rester, der kan tilstoppe porer, det genopretter hudens naturlige pH-balance, og det giver en anden mulighed for at få acnebestridende ingredienser på dine bumser og hudorme. Vælg en toner med alkohol, heksehasel og glycolsyrer, som alle reducerer olieproduktionen og hjælper med at stramme porerne. Hvis du har følsom eller tør hud, skal du vælge en alkoholfri toner.

Dab en lille smule af enten 2,5 procent eller højere (op til 10 procent) benzoylperoxid på dine kinder og omkring munden. Sørg for at dække hele området med et tyndt lag og lad det tørre. Andre acnebekæmpelsesprodukter omfatter tretinoin, azelainsyre og tazaroten. Tal med en bestyrelsescertificeret hudlæge om hvilken topisk medicin der passer bedst til din hud.

Sprøjt ud en lille dukke oliefri fugtighedscreme på fingerspidserne, og blid det forsigtigt over hele dit ansigt. Fugtighedscreme er især vigtigt for dem med fedtet hud, der er tilbøjelige til at bryde ud, fordi det hjælper med at bringe den nødvendige hydrering tilbage i huden, da acnebekæmpelsesprodukter er ekstremt tørrende. Find en med salicylsyre, som kan hjælpe med at udrydde sebumfyldte porer ved at trænge ind i oliekirtlerne.