Spil ideer til en rulleskøjtebane

Mindre dyr end en gennemsnitlig tur til biografen, tilbyder rullebanen noget, som mange andre underholdningssteder ikke gør – en sund træning. Franklin-instituttet viser rulleskøjter blandt sine anbefalede former for aerob aktivitet. Men rulleskøjter føles ikke som motion, når rullebaner spilles med venner. Uanset om du fejrer en fødselsdag eller bruger fritid med en gruppe, skal du spille rulleskøjteløb næste gang du samler dig på rinken.

Musical Circles

Brug kridt til at tegne store cirkler, nummereret en til 12, på rinkens bund. Instruere spillere at skate rundt om rinken som musik spiller Stop musikken med tilfældige intervaller. Når musikken stopper skater spillerne ind i nærmeste cirkel. Rul et sæt kæmpe, fuzzy terninger på midten af ​​rullebanen. Spillerne i cirklen, der matcher nummeret, er ude af spillet. Afspilningen fortsætter, indtil en spiller forbliver. En variation giver eliminerede spillere mulighed for at forblive i spillet. Skatere i eliminationscirkeln skal udføre kommandoer som “skate backward” eller “skate on one foot” for at blive på rinken. Skatere, der ikke gennemfører en kommando, er ude af spillet.

Freeze Skate

Tag det klassiske festspil fryse dans til skøjtebanen. I denne version skates spillere i stedet for at danse, mens musikken spiller. Hver gang musikken stopper, så gør skatterne også. Den sidste spiller at stoppe på sine skøjter skal trække sig tilbage til sidelinjen. I starten af ​​spillet tildeler to eller tre spillere som dommere at se og bestemme hvilke spillere der senest fryser. Drej eliminerede spillere med dommerne, så alle får en chance for at spille.

Pizza Box Relay Race

Spil dette spil med tomme pizza kasser, papkasser eller bløde, stabile genstande. Opdel skøjere i to hold. Udpege et skøjteløb for hvert hold. Brug kegler til at adskille banerne og tape for at markere start- og målstregen. Giv den første skater på hvert hold en stak med fem pizza kasser. Ved lyden af ​​startsignalet kører skøjterne rundt om rinken, mens de bærer kasserne. Hvis en spiller taber en boks, skal han vende tilbage til startlinjen og prøve igen. Når han fuldender skødet, håndterer han kasser til den anden skater i køen. Relæet fortsætter på denne måde, indtil et hold er den første til at have alle sine medlemmer bære deres kasser over målstregen.

Prissteder

Skriv navnene på rullebaner på indekskort. Forslag til steder indbefatter under diskotekskuglen, til venstre for udgangstegnet og ved siden af ​​DJ-kabinen. Placer kortene i en hat. Spillere skater rundt om rinken og stopper hvor de er, når DJ stopper musikken. DJ’en trækker et kort fra hatten, og skøjter tættest på stedet vinder en præmie. Enkle præmie ideer omfatter en candy bar, lollipop, klistermærker eller glød-i-mørke armbånd.