Ænderkød og kolesterol

Mange amerikanere overvåger i øjeblikket deres vægt, såvel som deres kolesterolniveau. Høje serumkolesterolniveauer er forbundet med øget risiko for hjerteanfald og slagtilfælde, ifølge Harvard School of Public Health. Mens nogle mennesker vælger at skære kød fra deres kost helt, kan kød som kylling og endog ænder forbruges i moderation.

Duck Meat

Duckkød er ikke en dagligdags mad til de fleste amerikanere. Det er sværere at finde i butikker, men serveres ofte på fornemme restauranter. Andet kød er generelt fattigere end andet fuglekød, med en olierig smag. Ifølge De Forenede Nationers landbrugsministerium indeholder ænkekød ingen kulhydrater, fibre eller sukkerarter, men den er rig på protein, jern og B-vitaminer, som er afgørende for metabolisme.

Kolesterol Definition

Kolesterol er et fedtstof, som alle mennesker og dyr naturligt producerer. Det tjener formålet med at skabe hormoner og giver mulighed for fordøjelsen af ​​fedtopløselige vitaminer. Mens noget kolesterol er gavnligt, kan for meget være skadeligt for hjertet. American Heart Association anbefaler at begrænse daglig kolesterolindtagelse til 300 milligram for raske individer, og til 200 milligram om dagen for dem med hjertesygdomme eller højt kolesteroltal.

Kolesterol i Andet Kød

Ifølge United States Department of Agriculture har en 1 ounce servering af and-kød omkring 25 mg cholesterol, uanset om huden er tændt eller slukket. Duckkød forbruges sjældent i små portioner, så det er sandsynligt, at en person vil forbruge op til 100 milligram eller mere af kolesterol, når man spiser ænderkød.

Mættet fedt

Kost Kolesterol er ikke det eneste, der øger kolesterolniveauet i kroppen. The American Heart Association udtaler, at mættet fedt faktisk er hovedårsagen til højt kolesterol i blodet. Mættet fedt findes kun i animalske produkter som mælk, ost, oksekød og ænderkød. De Forenede Stater Department of Agriculture siger, at 1 ounce duckkød med huden på har 3,7 gram mættet fedt, mens 1 ounce uden hud har 1,1 gram mættet fedt. American Heart Association anbefaler at holde mættet fedtindtagelse til mindre end 7 procent af de samlede kalorier hver dag.

anbefalinger

Mens duckkød indeholder kolesterol og mættet fedt, kan det stadig passe ind i American Heart Association’s anbefalinger for hjertesundhed, når de spises i små portioner. At spise kun brystet af anden, og spise det uden huden kan også hjælpe med at reducere mættet fedt og kolesterolindhold.