Faktorer, der påvirker kvinders ungdoms deltagelse i sport

Deltagelse i sport kan aftage som piger bliver teenagere, mindske mulighederne for fysisk træning og socialisering. Women’s Sports Foundation rapporterer, at hvis en pige ikke deltager i idræt på det tidspunkt, hvor hun er 10, er der mindre end 10 procent chance for at hun vil deltage, når hun er 25. Overvinde hindringer for deltagelse i sport kan øge antallet af teenage Piger aktive i individuelle og hold sport.

Sikkerhed og mulighed

Sikre steder at spille sport er ikke-eksisterende i nogle samfund. Sportsfelter kan være fraværende eller i dårlig reparation, eller marker eller domstole kunne være placeret i områder med høj kriminalitet. Teenagepiger, der bor i områder uden sikker adgang til sportsarrangementer, kan muligvis ikke rejse til andre områder på grund af manglende midler eller mangel på offentlig transport. Piger, der stoler på bustransport til skole og ikke har efterfølgende transport til rådighed, kan ikke være i skole efter praksis og spil, selvom de er interesserede i at deltage. Som børn når teenårene og sporten bliver mere konkurrencedygtig, har nogle børn ikke de nødvendige færdigheder til at deltage i gymnasiet, og de forlader dem uden udløb for fysisk aktivitet.

Meninger fra andre

Piger er påvirket af meninger af venner, forældre og lærere. Hvis en teenagers forældre ikke lægger vægt på fysisk aktivitet, kan holdningen ubevidst sendes videre til teenageren. Forening med en gruppe piger, der ikke ser sport positivt, kan også fraråde en pige fra sportsdeltagelse, især hvis en piges venner tror, ​​at idrætsdeltagelse ikke er feminin. Tv, film og bøger kan påvirke en piges ønske om at spille sport. Women’s Sports Foundation bemærker, at unge piger har mindst to tredjedele færre ligekøn litterære rollemodeller for deres deltagelse i sport end unge drenge.

Tid og energi

Teen piger kan mærke, at de ikke har tid eller energi til at deltage i sport, selvom de var involveret i hold eller individuelle sportsgrene i fortiden. Kravet om akademisk arbejde, deltidsjob og et socialt liv kan have prioritet over sport. En undersøgelse offentliggjort i marts 2006 udgaven af ​​”Medicine and Science in Sports and Exercise” viste, at teenagepiger ofte rapporterede manglende tid og træthed som primære årsager til, at de undgik idrætsdeltagelse.

Overvinde hindringer

At opmuntre en positiv holdning til sport i enhver alder kan være nyttig, selv om det er særlig gavnligt for yngre piger. At udsætte piger for en bred vifte af individ- og holdesport, enten som en organiseret aktivitet eller en familieaktivitet, kan anspore interesse for sport. At tage yngre piger til at se på gymnasiet eller college kvinder hold kan være nyttigt. Fællesskabsinitiativer til at reparere sportsområder og forbedre sikkerheden kan spille en central rolle i at gøre sport attraktiv for piger. Fremme af individuelle sportsgrene eller aktiviteter, hvis en pige er uinteresseret i holdsporter kan hjælpe med til at sikre, at hun forbliver sund og aktiv i hele sit liv. Jogging, rulleskøjteløb, vandreture og andre fysiske aktiviteter fremmer fysisk kondition i en mere afslappet ramme.