Hvor længe efter piercing kan du ændre din brystvorte ring?

Brystvorter piercinger, når praksis af en lille subkultur, er blevet ganske almindeligt. Professionelle piercere lærer at gennembore brystvorter tidligt i deres træning. Denne ofte anmodede modifikation kan udføres på næsten alle kvinder og mange mænd afhængigt af individuel anatomi. Selv om det kan være fristende at ændre din krops smykker kort efter at have fået din piercing, skal du tillade tilstrækkelig helingstid.

Nipple Piercing Procedure

Når du udfører en brystvorte piercing, renser pierceren først isolaen og omgivende hud med kirurgisk skrubbe eller jod. Hun laver et lille mærke på begge sider af brystvorten for at angive indgangs- og udgangshullerne for nålen. Mærkning er normalt den mest tidskrævende del af at få en piercing. Når hun er tilfreds med at mærkerne er lige, vil pierceren få dig til at ligge tilbage på et bord som den på din læge kontor. Hun vil klemme brystvorten forsigtigt mellem et par tænger, smøre en hul, engangsbrugs nål, og du får et dybt indånding og skubber nålen gennem som du trækker vejret ud. Fordi nålen er hul, glider din nippelring ind i enden. Når nålen kommer ud, går smykker ind. De fleste mennesker føler ikke engang at smykkerne bliver indsat.

Efterbehandling og helbredende tid

Små brystvorter kan helbrede i så lidt som to måneder, mens større ofte tager op til seks. Omhyggelig efterbehandling er nøglen til heling af enhver piercing. Foreningen af ​​professionelle Piercers anbefaler at gøre varm saltvand soaks en eller to gange om dagen med en blanding af 1 tsk. Af ikke-iodiseret havsalt til 1 kop varmt vand på flaske. Efter blødning i fem til 10 minutter skal piercing vaskes med antimikrobielt sæbe og tørres med et rent papirhåndklæde. Ved hjælp af C-vitamin og zinktilskud kan det hjælpe hurtigere helbredende tid.

Mulige komplikationer

En piercing er et punkteringsår, som efterlader huden åben for transmission af bakteriel infektion. Under helingen skal du passe på ikke at røre ved smykker uden først at vaske dine hænder med antimikrobielle eller antibakterielle sæbe. Produkter som gnidningsalkohol, hydrogenperoxid og jod er for hårde til punkteret hud og kan faktisk forlænge healingstiden. Nogle irritation og hævelse er normalt, især når din piercing kommer i kontakt med tøj. Infektion er indikeret ved pus lekker fra indgangs- eller udgangshullerne. Hvis du har mistanke om en piercing er smittet, skal du ikke fjerne smykker, da hullerne kan lukke og fælde infektionen inde. Når du er i tvivl, besøg din piercer eller læge.

Anbefalede smykker

Captive perle ringe er de smykker, der oftest anvendes i indledende nippel piercinger, da en ring kan bevæge sig frit gennem en hævet brystvorte. Når piercingen er helbredt, vælger nogle mennesker at indsætte smarte passtikker, som fremstår som en lille perle på begge sider af brystvorten. Cirkelformede barbells er også populære. Disse er ringe bøjet ind i en hesteskoform, med perler, der skrues i begge ender. Fælles metaller til nippel smykker er kirurgisk stål, titanium og niob. Guld og platin er også passende.

Ændring af body smykker

Captive perle ringe kan være de vanskeligste stykker af body smykker at ændre, især ved større målere eller tykkelser. En fangstring udøver tryk mellem sine to stifter for at holde en perle på plads. Ringe over en 14 gauge kræver ofte ringåbningstænger for at få perlen ind og ud. Perlerne på enderne af skiverne kan skrues af, hvilket gør dem forholdsvis lette at ændre uden en piercer hjælp. Se altid efter indvendigt gevindede smykker, hvor hanperler skrues ind i en kvindelig bar. Trådene på eksternt gevindskårne smykker kan beskadige vævet inde i en piercing, når de indsættes. Smøring af dine smykker med et vandbaseret smøremiddel gør det nemmere og mere behageligt at indsætte.