Hvor mange kalorier kan jeg forbrænde ved at udføre springkugler og gå dagligt?

Vægttab betyder at forbrænde flere kalorier gennem aktivitet, end du tager ind gennem at spise. En metode til at skabe denne ubalance i kalorieindholdet er at blive mere aktiv ved at tage et regime med regelmæssig motion. Et kursus i gang og calisthenics som jumping jacks er et eksempel på denne form for regime.

Når du træner, øger du antallet af kalorier, din krop forbrænder. Hvis du kan holde det beløb, du spiser konsekvent – hvilket er svært, da din krop vil kræve ekstra kalorier for at gøre op for forskellen – vil du tabe sig i forhold til den ekstra kaloriforbrænding. Det tager 3.500 kalorier af ekstra brænde til at kaste et pund kropsfedt.

En 150 pund person brænder omkring 150 kalorier, der går i 30 minutter ved 3 miles i timen. Du forbrænder flere kalorier, hvis du bevæger dig hurtigere eller vejer mere. Den samme person, der laver samme tur på 4 miles i timen, brænder 175 kalorier. En 200 pund person, der går 30 minutter på 3 miles i timen vil forbrænde 200 kalorier. Lysere mennesker vil brænde mindre, ligesom folk, der går i et langsommere tempo.

Det tager cirka tre minutter med kraftig indsats at lave 250 hoppekopper. En 150 pund person, der laver tre minutters hoppekontakter, brænder ca. 30 kalorier. Tyngre mennesker vil forbrænde flere kalorier, fordi de skal hoppe med mere vægt – omkring 40 kalorier i samme tidsperiode. Lysere mennesker vil forbrænde færre kalorier.

At tælle kalorier er en upræcis kunst, ikke en eksakt videnskab. Selv hvis du vejede nøjagtigt 150 pund og gik præcis 30 minutter på præcis 3 mph, vil din kalorieforbrænding variere afhængigt af faktorer som vejret, tidspunktet på dagen og når du sidst spiste. Overvej altid kalorieforbrændingsdata som et skøn, snarere end et bestemt tal.

En 150 pund person brænder omkring 180 kalorier i denne walking og jumping jack træning, og vil hæve hans stofskifte i flere timer bagefter. Hvor meget vægttab, der svarer til, afhænger af, hvor længe du holder fast i denne daglige rutine, og hvor godt du holder dig fra at spise ekstra for at matche de øgede energibehov på din krop. I sidste ende er dit valg af træning næsten ikke så vigtigt som din forpligtelse til at klare det og hvor godt du støtter dit vægttabsindsats med andre livsstilsbeslutninger.

Vægttab og motion

Vandring og kalorier

250 Jumping Jacks and Calories

Præcision

Hvor meget vægttab?