Hvordan man laver en ko fod

De fleste amerikanere kryber ved tanken om at spise foden af ​​ethvert dyr, men i mange kulturer er fødderne vigtige smagsstoffer til supper og gryder eller forbruges som billige kilder til kød. En kos fod har ikke meget kød, men når det langsomt smutter, bliver de hårde fibre blødgøre og kødet kan fjernes fra knoglen. Nyd det med bouillon som en suppe eller spist som det er.

Placer koens fod, løg, hvidløg, salt, peber og vand i en stor gryde. Brød vandet over høj varme.

Reducer varmen til medium-lav og simre koens fod i tre timer, afdækket. Ved slutningen af ​​tilberedningstiden skal kogebæringen reduceres til 4 eller 5 kopper, og kødet på koens fod skal være ømt og falde af benet.

Tag koens fod ud af stockpot med tang. Fjern kødet fra benet og kassér benet. Sæt kødet til side.

Sæt bouillon i en anden stor gryde og kassér de faste stoffer. Varm bouillonen over høj varme, indtil den koger, og reduc derefter varmen til medium og visp i melet. Simmer bouillonen, whisking konstant, indtil den er reduceret og fortykket til din ønskede konsistens.

Server den varme sovs over koens fod.