Hvordan man spiser seks gange om dagen og tabe sig

Det er stadig uklart, om der spiser hyppige små måltider, der fører til mere vægttab end den traditionelle tre-måltider-en-dag-tilgang. Men at spise seks gange om dagen kan stabilisere dine energiniveauer. Det hjælper også med at holde sulten i bugt, hvilket kan forhindre dig i at overspise. Forbruger færre kalorier end du brænder, hvis du vil tabe sig med denne måltidsplan. Du skal oprette et underskud på 3.500 kalorier for at tabe et pund om ugen.

Opdel dit daglige kalorieindtag i seks måltider. Hvert måltid skal indeholde omtrent det samme antal kalorier. For eksempel, hvis du bruger 1.800 kalorier om dagen, skal hvert måltid indeholde ca. 300 kalorier.

Spis hver tredje time for at sprede dine måltider hele dagen. At tabe sig at spise seks måltider om dagen, lav en regelmæssig spiseplan. Spis dit første måltid inden for en time efter du vågner op. Planlæg dine resterende fem måltider i overensstemmelse hermed. For eksempel, hvis du har morgenmad kl. 6, planlæg resten af ​​dine måltider til kl. 9.00, kl. 15.00, kl. Og 9 p.m. Følg din etablerede måltidsplan for de bedste resultater.

Hold dine delstørrelser små. At undlade at reducere portionsstørrelser er en af ​​de mest almindelige fejl, som dieters gør, når man begynder at spise seks måltider om dagen. Det er nemt at undervurdere, hvor meget du spiser. Hvis hvert måltid indeholder 50 til 100 kalorier mere end du planlagde, kan det nemt blive 300 til 600 ekstra kalorier ved slutningen af ​​dagen. Læs ernæringsetiketter og planlæg omhyggeligt, så hvert måltid indeholder det korrekte antal kalorier. Brug målebægre, måleske eller en skala for at få serveringsstørrelserne til højre.

Medtag en kilde til protein og fiber på hvert minidrik. Sådanne næringsstoffer er vigtige for dit vægttabsprogram, fordi de fremmer mæthed. Protein og fiber vil hjælpe dig med at føle dig tilfreds med færre kalorier. Gode ​​kilder til protein omfatter kylling, kalkun, fisk, magert kød, æg, fedtfattig ost, bælgfrugter, frø, nødder og nødsmør, mens fiber findes i alle grøntsager og frugter samt bælgfrugter og fuldkorn.