Hvordan skal jeg have v-hals skjorter som en mand?

Især hvis du er voksen op med besætninger, er det pludselig at trække på en V-hals top som en meget anderledes oplevelse. Mens forskellen er simpelthen en spids hak af manglende stof, giver denne hals til en række nye outfit muligheder. I stedet for at vige væk fra V-hals skjorte, skal du overveje, hvordan dette beklædningsgenstand kan udvide din garderobe ved at forstå nogle grundlæggende retningslinjer for at få det til at fungere.

Tilføj læder til dit udseende for en urban-inspireret tilgang til styling rundt om din V-hals. Træk på en sort V-hals, kortærmet T-shirt til at begynde. Tilføj et par trange, mørkegrå eller sorte jeans med et tæt montering på lige ben. Træk dine fødder i et par sort-on-black, lav-top Oxford-stil sneakers eller afslappet sorte kørsel mokcasiner. Top dit udseende med en monteret, sort læderjakke med stativkrave eller motostyling.

Kombiner din V-hals skjorte med andre klassiske adskilte. Træk på en V-hals sweater i en solid nuance, som Army Green. Tilføj et par dybe grå eller sort twill bomuldsbukser i en afslappet, ligebenet silhuet og skub dine fødder ind i lav profil sneakers. Pop på et par solbriller i Wayfarer-stil og en læderrem, rundklips og dit slanke-møder-afslappede look er komplet.

Klæd din V-hals ved at tilføje en sportscoat til dit ensemble, det er en nem måde for en mand at blande afslappet og poleret dressing. Tænd en mellemgrå V-hals T-shirt med et par mørke skylle jeans og brune ankel støvler. Top tøjet med en marineblå uld eller snørebånd, dobbeltbrystet sportsjakke. Klæd det lidt mere ved at trække på sort V-hals sweater over en lyseblå knap-front skjorte. Skyd et par sorte slacks og sorte Oxford-stil kjole sko. Top udseendet med en grå tweed, single-breasted sport jakke.

Tilslut din V-hals skjorte for at fremhæve detaljeringen af ​​topens hals. Brug en afslappet outfit, som en sort eller hvid bomuld, V-hals, kortærmet T-shirt med et par mellemblå afslappede jeans og taupe eller beige chukka støvler. Fastgør på en oxideret sølv kæde-og-vedhæng halskæde lige lang nok til at stikke under din skjorte eller nå for ufarvede træperler. Disse maskuline stykker tilføjer en unik kant til din stil.