Æg og bacon kost

Ingen fornuftig kostplan indeholder ubegrænset æg og bacon, men denne yndlings morgenmad kan være en del af et sundt vægttabsprogram. Lavt kulhydrat diæt reducere raffinerede kalorieindhold, men hold rimelige mængder fedtstoffer og proteiner på pladen. Low-carb diæter reducerer effektivt pund på kort sigt, men der er stadig tvivl om deres virkninger på sundheden over lang tid.

Misforståelser

Low-carb diæt fokuserer ikke primært på æg og bacon. Atkins Planen tilføjer kontrollerede mængder æg og bacon til måltider, men også afhænger af andre sunde fødevarer som fisk, magert kød og sojaprotein. Andre praktiske vægttilpasningsplaner reducerer de raffinerede kulhydrater i kosten, skærer mad som kartofler og hvidt brød, der forårsager en stigning i insulinniveauer efterfulgt af øget sult. Low-carb diæter kontrollerer også det samlede kalorieindtag og tillader ikke dieters at spise alle de æg og bacon, de ønsker.

Fordele

Dieters, der efterfølger lavt kulhydrat højt proteinindhold troligt i seks måneder taber mere vægt end dem, der holder sig til fedtholdige højt proteinholdige kostplaner. Niveauer af sundt kolesterol i lav-carb dietere forbedres også sammenlignet med dem med lavt fedtindhold. I en undersøgelse foretaget af Duke University droppede deltagerne gennemsnitligt med 26 kg med den lave carb-diæt, men kun 14 kg. Ved at følge den fede plan. Fedtfattige dietere oplevede en større reduktion i total cholesterol, men lav-carb dietere skåret skadelige triglycerider med 50 procent og hævede sunde kolesterolniveauer med fem point.

Overvejelser

Fedtfattige kostvaner kan forårsage forstoppelse. Reduktion af kulhydrater skaber også andre ernæringsmæssige ubalancer. Kulhydratkilder med lav glykæmisk belastning eller GL giver vigtige næringsstoffer uden vægttabsproblemer med højt GL-fødevarer. Herunder vitaminer og kosttilskud samt bønner og frugt forhindrer mange ernæringsmæssige problemer. Hele korn giver en væsentlig næring i form af komplekse kulhydrater uden øget appetit. Æg og bacon forbedrer en af ​​de positive aspekter af lav-carb diæt ved at gøre menuen mere attraktiv. Dieters finder lav-carb-programmet lettere at følge end mindre flavorful fedtfattige planer.

Fedttyper

Den type fedt i planen påvirker en dieters succes med at sænke kolesterolniveauet. Lav-carb planer, der omfatter større mængder af mættede fedtstoffer – fundet i æg, bacon og rødt kød – kvalificerer ikke som hjertesund. Udskiftning af mættede fedtstoffer med sunde fedtstoffer skifter balancen mod sundt kolesterol i blodet. Gode ​​kilder omfatter vegetabilske olier, olieholdige fisk som sardiner og laks og nødder.

Advarsel

Æg og bacon med hvert måltid skubber hurtigt et individ over den anbefalede daglige grænse for mættet fedt. Et stort æg indeholder 71 procent af den daglige grænse fastsat af American Heart Association. Atkins-diætet bruger bacon og æg som en introduktion til diætet, idet denne skål erstattes med sundere proteinkilder, som kosten skrider frem. Estimater for sikker ægforbrug beløb varierer. I 2008 offentliggjorde Dr. Luc Djousse fra Harvard Medical School resultaterne af en undersøgelse, der viste, at seks æg om ugen ikke havde nogen effekt på dødelighed. Dr. Will Yancy fra Duke University Medical Center anser en 6-måneders lav-carb diæt sikker. Over længere perioder kan den lave carb-diæt øge skadeligt kolesterol, forårsage knogletab eller øge risikoen for nyresten.