Hvor mange kalorier er i bøgetips?

En 3-ounce servering af seared steak tips giver overalt fra 210 til 230 samlede kalorier. Mellem 45 procent og 60 procent af kalorierne er fra protein, og i de fleste tilfælde er de resterende kalorier fra fedt. Nogle gange kan man dog eksperimentere med andre ingredienser under forberedelsen og tilføje et par ekstra kalorier fra kulhydrater.

Kilder til kalorier

Du får 19 til 23 gram protein fra din kødfulde skål, hvilket giver dig 76 til 92 kalorier fra protein pr. 3 ounce portion. Den samme mængde kogte bøfspidser indeholder ca. 12 til 14,5 gram fedt, der udgør 108 til 131 kalorier. Plain steak tips indeholder ikke kulhydrater. Hvis de marineres, kan du dog få ca. 4,5 gram kulhydrater, som er 18 kalorier fra carbs. Derudover hælder kun 1 tsk olie på panden på yderligere 40 kalorier.