Hvordan man beregner pædiatrisk dosering

Pædiatrisk dosering beskriver beregningen fra et voksen-passende milligram pr. Kg dagligt – mg / kg / dag – til børnesikre doser. Bestem barnesikre doser ved hjælp af barnets kropsvægt. Denne beregning er ikke altid fuldstændig præcis og kræver stor forståelse af den medicin, du administrerer. Hvis du ikke er helt sikker på din evne til at bestemme en barnesikker dosis af en bestemt medicin, må du ikke administrere medicinen. I stedet skal du konsultere en uddannet læge eller apotek, der bedre kan beregne, hvilken dosis der er sikkert for dit barn.

Bestem medicinens mg / kg / dag. Du kan få disse oplysninger fra stoffets fabrikant. Medikamenter, der er beregnet til at blive distribueret til flere recepter, udskriver producenten typisk doseringen på emballagens side.

Mål barnets kropsvægt. Selvom beregningen kræver barnets kropsvægt i kilo, kan du også måle i pund og konvertere.

Konverter barnets vægt fra pund til kilo ved at dividere barnets vægt med 2,2. For eksempel et barn, der vejer 22 pounds vejer 10 kg.

Multiplikér barnets vægt i kg ved mg / kg / dag. For eksempel bør doseringen af ​​en medicin på 30 mg / kg / dag givet til et 22 pund barn ikke overstige 400 mg / dag.

Opdel doseringen med den frekvens, du skal administrere medicinen. Et 22 pund barn, der tager 30 mg / kg / dag medicin i fire doser om dagen, skal tage 100 mg pr. Dosis.